OD 26€ dnevno


Komentara
0

Damouchari kompleks je izgrađen u vrtu površine 9.000 kvadratnih metara, okružen je maslinama i udaljen je samo 40 m od plaže Damouchari. Kompleks se sastoji se od tri zgrade koje imaju po 4 studija (dva na prvom spratu i dva u prizemlju). Studija su moderno uređena i nude opuštajući odmor u prelepom prirodnom okruženju između planine… Opširnije

Damouchari, Mouresi - Pelion 37012 Magnesia
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Damouchari, Mouresi - Pelion 37012 Magnesia


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Damouchari kompleks je izgrađen u vrtu površine 9.000 kvadratnih metara, okružen je maslinama i udaljen je samo 40 m od plaže Damouchari. Kompleks se sastoji se od tri zgrade koje imaju po 4 studija (dva na prvom spratu i dva u prizemlju). Studija su moderno uređena i nude opuštajući odmor u prelepom prirodnom okruženju između planine i mora. 


Smeštaj

Studija imaju dnevni boravak sa kaminom, kupatilo (tuš/WC),  opremljenu kuhinju, bračni krevet i krevet na razvlačenje za treću odraslu osobu ili za 2 deteta, klima uređaj, Wi-Fi Internet, TV i terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na Egejsko more.

U sklopu kompleksa posluje i taverna na plaži, gde se služi doručak ili neki drugi obrok. Restorani i mini market se nalaze u neposrednoj blizini, a veći supermarketi se nalaze u mestu Agios Ioannis (4km).


Sadržaji 

• 3 objekta
• 12 studija površine od 40 - 45m2
• 1 studio sa pristupom za osobe sa invaliditetom
• Plaža Damouchari - 40 metara, više plaža i uvala se nalazi u radijusu od 4 km


Damouchari - Pelion

U neposrednoj blizini mesta Agios Ioannis (4km), na istočnoj obali Peliona nalazi se slikovito mesto i vrlo neobična plaža Damouchari.  Damouchari je izuzetno malo mesto, savršeno je za goste kojima prija potpuna izdvojenost, mir i tišina. Zanimljivo je i to da lokalni konobari naglašavaju da su se upravo na plaži Damouchari snimale neke od scena čuvenog filma “Mama Mia” sa Meril Strip. Damouhari je ujedno prirodna luka i prelepo mesto, koje se sastoji od dva mala zaliva, koji su povezani poluostrvom na kojem se nalazi ostaci starog srednjovekovnog zamka.

Plaža je poznata po belom šljunku i čuvenoj dvostrukoj uvali Damouchari, pravom remek delu prirode. Predeo ove relaksirajuće plaže, koja je okružena zelenilom i maslinjacima koji kreću iz mora i dostižu vrh planine će očarati sve posetioce. Sa plaže vodi živopisna kamenita staza u šumu, sa kojom za sat i po vremena stižete do mesta Tsagarade, gde će se na putu ukazivati veličanstveni vidikovci na beskrajno plavetnilo mora. Ove staze danas su vrlo popularne kod planinara i sportista i dobro su markirane.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Svakodnevno čišćenje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Kupatilo
Frižider
Restoran
Tuš/kada
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare