OD 30€ dnevno


Iskustva
0

Dialexti Apartments & Studios je smešten na 100 metara od gradske plaže u Neos Marmarasu na Sitoniji.

Javni parking se nalazi na udaljenosti od 160m, dok je centar grada udaljen 300m. Na maloj udaljenosti možete pronaći supermarkete, banke, poštu, apoteke, restorane,… Opširnije

www.grckainfo.com
Neos Marmaras, 630 81 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Neos Marmaras, 630 81 Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Dialexti Apartments & Studios je smešten na 100 metara od gradske plaže u Neos Marmarasu na Sitoniji.

Javni parking se nalazi na udaljenosti od 160m, dok je centar grada udaljen 300m. Na maloj udaljenosti možete pronaći supermarkete, banke, poštu, apoteke, restorane, kafiće i turističke atrakcije.

Smeštaj

Objekat se sastoji od dobro opremljenih jedinica koje su raspoređene na dva sprata. Većina njih je renovirana 2016. godine.

Studio br.103 može biti dvokrevetni ili trokrevetni i nalazi se na prvom spratu, nije renoviran i pruža pogled na more. Sadrži bračni i single krevet.

Studio br.101 takođe može biti dvokrevetni ili trokrevetni. Nalazi se na prvom spratu. Ova nerenovirana jedinica ima bračni i singl krevet, opremljenu kuhinju i veliki balkon sa pogledom na brda.

Nerenovirani četvorokrevetni apartman br.102 se nalazi na prvom spratu i sa velikog balkona pruža pogled na more. U kuhinji se nalazi sofa za jednu osobu, a u spavaćoj sobi bračni i pojedinačni krevet.

Renovirani apartmani (br.202, br.205) nalaze se na drugom spratu i imaju pogled na more. Sastoje se od 2 spavaće sobe (2 single kreveta u jednoj i bračni i single u drugoj) i 2 kupatila. Takođe imaju 2 klima uređaja. Apartman br.105 je potpuno isti, jedina razlika je u tome što se nalazi na prvom spratu.

Nedavno izgrađen apartman u prizemlju ima 2 potpuno odvojene sobe između kojih se nalaze kupatilo i čajna kuhinja. Jedna soba sadrži ugaonu garnituru na rasklapanje, dok druga ima bračni krevet. Svaka od njih ima zaseban izlaz na terasu sa prednje strane sa prostorom za sedenje.

Preostali studiji su međusobno veoma slični: svaki od njih je renoviran i sadrži bračni i single krevet, klima uređaj i pogled na more ili planinu.

Čišćenje i zamena posteljine i peškira se obavlja na 4 dana.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kuhinja, frižider, rešo
• TV, Wi-Fi internet
• Javni parking
• Kupatilo, fen za kosu

Neos Marmaras - Sitonija

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije, i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem do samog zalaska sunca.

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda, jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima i mesta za noćni provod.
 
Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.
 
Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso - Rajska plaža, mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža - na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih hotelskih kompleksa Porto Karas.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva