OD 35€ dnevno


Komentara
0

Dimitris House se nalazi 100m od poznate Spathies plaže na poluostrvu Sitonija, na udaljenosti od 7km od mesta Nikiti. Okružen je lepom prirodom i ograđenim vrtom sa puno zelenila. 

Smeštaj

Dimitris House raspolaže sa jednim studiom i dva apartmana. Studio sadrži francuski ležaj, čajnu kuhinju i kupatilo.… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Dimitris House se nalazi 100m od poznate Spathies plaže na poluostrvu Sitonija, na udaljenosti od 7km od mesta Nikiti. Okružen je lepom prirodom i ograđenim vrtom sa puno zelenila. 

Smeštaj

Dimitris House raspolaže sa jednim studiom i dva apartmana. Studio sadrži francuski ležaj, čajnu kuhinju i kupatilo. Može da primi dve odrasle osobe i jedno dete sa pomoćnim ležajem. Apartman i dupleks apartman  mogu da prime 4-5 osoba. Apartman ima jednu spavaću sobu, kupatilo, dnevnu sobu sa opremljenom kuhinjom, dok dupleks apartman ima dve spavaće sobe.

Sve jedinice imaju mrežice za komarce, besplatan bežični internet i klima uređaj. Dečiji krevetac i stolica za hranjenje mogu se dobiti na zahtev.

Sadržaji i usluge

• Pogled na more
• Krevetac za bebe i stolica za hranjenje na zahtev
• Klima uređaj, komarnici
• WiFi internet, TV
• Kuhinja, frižider, kuvalo, šporet sa rernom
• Kupatilo, tuš kabina
• Parking
• Dvorište
• Mirna lokacija, blizu plaže

Cene

  01.05 - 14.05 15.05 - 31.05 01.06 - 14.06 15.06 - 30.06 01.07 - 14.07 15.07 - 25.08 26.08 - 10.09 11.09 - 30.09 01.10 - 31.10
Studio
2+1 dete
39 € 45 € 50 € 61 € 72 € 75 € 67 € 50 € 39 €
Apartman
Dimitris 1
2+2 deteta
50 € 56 € 67 € 72 € 83 € 93 € 83 € 66 € 50 €
Duplex
Apartman

Dimitris 2
2+2 deteta
55 € 61 € 66 €

77 €

88 € 99 € 88 € 72 € 61 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Dodatna osoba u apartmanu - 10
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Dodatna plaćanja

• Obavezno završno čišćenje studia - 20 €
• Obavezno završno čišćenje apartmana - 20 €
• Obavezno završno čišćenje apartmana - 25 €

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.

Crkva Svetog Nikole datira iz 1867, a postoje i ruševine crkvice iz XVI veka koja ima freske iz tog perioda. Nekoliko praistorijskih naselja su iskopana na okolnim brdima.

Stari deo grada Nikiti se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more. Tokom klasičnog perioda, najznačajniji grad cele regije je bio Galipsos, koji se nalazio nešto južnije od današnjeg Nikitija. Već 432. godine grad raskida savez sa atinjanima i većina stanovništva se seli u Olynthos. Godine 1300. većina zemljišta na kome se danas nalazi Nikiti je pripadala velikom broju manastira, kao što su Agios Oros, Xenophontos, Lavras i Xeropotamou.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Električni čajnik
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare