OD 100€ dnevno


Komentara
0

Eco Green Living Residences & Suits se nalazi u blizini nagrađene peščane plaže, u mestu Toroni, na poluostrvu Sitonija.

Najsavremenije tehnologije za uštedu energije su primenjene u izgradnji hotela i ispunjeni su svi savremeni zahtevi za ugodan i prijatan boravak.

Opširnije


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Eco Green Living Residences & Suits se nalazi u blizini nagrađene peščane plaže, u mestu Toroni, na poluostrvu Sitonija.

Najsavremenije tehnologije za uštedu energije su primenjene u izgradnji hotela i ispunjeni su svi savremeni zahtevi za ugodan i prijatan boravak.

Zgrade imaju ekološki prihvatljive sisteme, poput sistema toplotne izolacije, prozore za energetsku efikasnost, solarne klima uređaje i solarno grejanje. Na ovaj način gosti mogu uživati u luksuznom odmoru, uz poštovanje prirodne sredine.

Smeštaj

Apartmani

Ugodni apartmani sa novim nameštajem modernih linija i zemljanih boja pružaju ambijent za relaksaciju. U apartmanima od 30 m2 mogu se smestiti do 4 odrasle osobe. Sastoje se od jednog bračnog kreveta sa COCO MAT dušekom i kauča koji se pretvara u krevet za 2 osobe sa dušecima. Apartman uključuje prostrano kupatilo sa tuš kabinom i udobne terase sa prostorom za ručavanje i sa pogledom na vrt i bazen sa vodopadom.

Suite

Objekat nudi i luksuzne suite koje karakteriše dekoracija u zemljanim nijansama. Gosti mogu uživati u dvospratnim suitima od 40 m2 sa unutrašnjim stepeništem, koje može da primi do 4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i troje dece. Sadrži jedan bračni krevet king size veličine na gornjem spratu i kauč koji se pretvara u bračni krevet na donjem nivou. Suit uključuje prostrano kupatilo sa tuš kabinom i udobnu terasu sa trpezarijskim stolom i sa pogledom na vrt i bazen sa vodopadom.

Svi kreveti i proizvodi za spavanje su napravljeni od prirodnih materijala od vlakana na kojima možete uživati u udobnom snu.

Čistoća i zdrava klima su neophodni i zato su sobe nepušačke.

Sadržaji i usluge

• Klima uređaj, plafonski ventilator
• Smart TV, WiFi internet, DVD plejer, telefon
• Kuhinja, frižider, mikrotalasna, aparat za kafu, šporet, rerna, toster, kuvalo
• Kupatilo, tuš kabina, fen za kosu
• Terasa
• Dečiji krevetac i visoka stolica na zahtev
• Vrt, bazen
• Parking

Toroni - Sitonija


Toroni je malo turističko mesto na samom jugu Sitonije okrenuto ka zapadu prema Kasandri, prvom poluostrvu Halkidikija, na udaljenosti od 20 km od Neos Marmarasa i oko 130 km od Soluna. Toroni ima jednu od najdužih plaža na Sitoniji, 2,5 kilometara čistog zlatnog peska i ocenjena je kao plaža sa Plavom zastavom.

Plaža Toroni je duga, peskovita i široka sa plićacima u moru, a mnogi je smatraju jednom od najboljih plaža Sitonije. Automobili se mogu parkirati u blizini plaže, a drveće u nekim delovima pruža puno prirodnog hlada.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Aparat za kafu
Za osobe sa invaliditetom
DVD player
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Mikrotalasna rerna
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Tuš/kada
Šporet
Bazen
Terasa
Toster
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare