OD 29€ dnevno


Komentara
0

Nedaleko od letovališta Siviri, nadaleko poznatom po čuvenom letnjem festivalu, nalazi se porodični hotel Elani Bay Resort. Ističe ga odličan položaj u borovoj šumi, na velikoj sopstvenoj peščanoj plaži sa pogledom na Solunski zaliv i Olimp.
Obasjan suncem, na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, u savršenoj… Opširnije

www.grckainfo.com
Elani 63077 Kassandra - Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Elani 63077 Kassandra - Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Nedaleko od letovališta Siviri, nadaleko poznatom po čuvenom letnjem festivalu, nalazi se porodični hotel Elani Bay Resort. Ističe ga odličan položaj u borovoj šumi, na velikoj sopstvenoj peščanoj plaži sa pogledom na Solunski zaliv i Olimp.
Obasjan suncem, na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, u savršenoj tišini i sa odličnim sadržajima, ovaj hotel predstavlja odličan izbor za pravi odmor sa porodicom i prijateljima. Hotel je izgrađen 1996. godine, a potpuno je renoviran 2004-2007. godine.

Hotelski sadržaji

• Dva bazena sa morskom vodom, restoran-konoba sa salom za doručak, bar na plaži sa bazenom, recepcija, televizijska sala, terasa sa pogledom na plažu.
• Bazen za decu sa morskom vodom, dečije igralište, bebisiter usluga (uz doplatu)
• Iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje bicikla, izleti

Zabava i sport

• Košarkaški teren, teniski tereni, stolni tenis, stone igre, teren za odbojku, bilijar (uz doplatu)

Plaža

• Peščana plaža se nalazi ispred hotela (oko 30 m). Besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri.

Sadržaji soba

• Terasa, klima uređaj, mini bar, satelitska TV, telefon, sef (za novac), svakodnevno čišćenje soba, Wi-Fi internet, peškir za plažu

Smeštaj

Dvokrevetne sobe: dve odrasle osobe, nema dodatnog mesta za pomoćni ležaj (2 osobe, 18m2)
Porodična soba: dve odrasle osobe i dve deteta do 12 godina
Suite: dvoje odraslih osoba plus postoji sofa-bračni krevet, koja može da primi dve odrasle osobe ili dva deteta (35-40m²)
Senior Suite: četiri odralse osobe ili dve odrasle osobe i 3 deteta

Opis soba

• Dvokrevetne sobe imaju bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom, satelitsku TV, sef, mini frižider, klima uređaj, ormar i fen za kosu.

• Porodične sobe imaju dve prostorije: u jednoj prostoriji postoji bračni krevet, a u drugoj postoje dva odvojena ležaja. Sobe imaju kupatilo sa tušem, satelitsku TV, sef, mini frižider, klima uređaj, ormar i fen za kosu.

• Suite ima spavaću sobu i dnevni boravak. U spavaćoj sobi je veliki bračni krevet, a u dnevnoj sobi je sofa koja se otvara u bračni krevet. Ovi apartmani su veoma prostrani i imaju terasu sa pogledom na vrt i more, a neki od njih imaju i kamin. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom klimom, satelitsku TV, mini frižider, ormar i fen za kosu.

• Senior Suite ima dva prostora: spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kuhinjom. Neki od ovih apartmana imaju dve spavaće sobe, u jednoj od njih je bračni krevet i u drugoj sobi 2 kreveta, a tu je i sofa krevet u dnevnoj sobi za petu osobu. Dnevna soba je veoma prostrana sa izlazom na terasu sa prelepim pogledom. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom klimom, satelitsku TV, mini frižider, ormar i fen za kosu.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Aparat za kafu
Svakodnevno čišćenje
Fen za kosu
Mini bar
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Restoran
Sef
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare