OD 29€ dnevno


Komentara
0

Nedaleko od letovališta Siviri, nadaleko poznatom po čuvenom letnjem festivalu, nalazi se porodični hotel Elani Bay Resort. Ističe ga odličan položaj u borovoj šumi, na velikoj sopstvenoj peščanoj plaži sa pogledom na Solunski zaliv i Olimp.
Obasjan suncem, na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, u savršenoj… Opširnije

www.grckainfo.com
Elani 63077 Kassandra - Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Elani 63077 Kassandra - Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Nedaleko od letovališta Siviri, nadaleko poznatom po čuvenom letnjem festivalu, nalazi se porodični hotel Elani Bay Resort. Ističe ga odličan položaj u borovoj šumi, na velikoj sopstvenoj peščanoj plaži sa pogledom na Solunski zaliv i Olimp.
Obasjan suncem, na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, u savršenoj tišini i sa odličnim sadržajima, ovaj hotel predstavlja odličan izbor za pravi odmor sa porodicom i prijateljima. Hotel je izgrađen 1996. godine, a potpuno je renoviran 2004-2007. godine.

Hotelski sadržaji

• Dva bazena sa morskom vodom, restoran-konoba sa salom za doručak, bar na plaži sa bazenom, recepcija, televizijska sala, terasa sa pogledom na plažu.
• Bazen za decu sa morskom vodom, dečije igralište, bebisiter usluga (uz doplatu)
• Iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje bicikla, izleti

Zabava i sport

• Košarkaški teren, teniski tereni, stolni tenis, stone igre, teren za odbojku, bilijar (uz doplatu)

Plaža

• Peščana plaža se nalazi ispred hotela (oko 30 m). Besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri.

Sadržaji soba

• Terasa, klima uređaj, mini bar, satelitska TV, telefon, sef (za novac), svakodnevno čišćenje soba, Wi-Fi internet, peškir za plažu

Smeštaj

Dvokrevetne sobe: dve odrasle osobe, nema dodatnog mesta za pomoćni ležaj (2 osobe, 18m2)
Porodična soba: dve odrasle osobe i dve deteta do 12 godina
Suite: dvoje odraslih osoba plus postoji sofa-bračni krevet, koja može da primi dve odrasle osobe ili dva deteta (35-40m²)
Senior Suite: četiri odralse osobe ili dve odrasle osobe i 3 deteta

Opis soba

• Dvokrevetne sobe imaju bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom, satelitsku TV, sef, mini frižider, klima uređaj, ormar i fen za kosu.

• Porodične sobe imaju dve prostorije: u jednoj prostoriji postoji bračni krevet, a u drugoj postoje dva odvojena ležaja. Sobe imaju kupatilo sa tušem, satelitsku TV, sef, mini frižider, klima uređaj, ormar i fen za kosu.

• Suite ima spavaću sobu i dnevni boravak. U spavaćoj sobi je veliki bračni krevet, a u dnevnoj sobi je sofa koja se otvara u bračni krevet. Ovi apartmani su veoma prostrani i imaju terasu sa pogledom na vrt i more, a neki od njih imaju i kamin. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom klimom, satelitsku TV, mini frižider, ormar i fen za kosu.

• Senior Suite ima dva prostora: spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kuhinjom. Neki od ovih apartmana imaju dve spavaće sobe, u jednoj od njih je bračni krevet i u drugoj sobi 2 kreveta, a tu je i sofa krevet u dnevnoj sobi za petu osobu. Dnevna soba je veoma prostrana sa izlazom na terasu sa prelepim pogledom. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom klimom, satelitsku TV, mini frižider, ormar i fen za kosu.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bazen
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Recepcija
Ležaljke i suncobrani
Doručak
Sef
Svakodnevno čišćenje
Fen za kosu
Kupatilo
Mini bar
Aparat za kafu
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare