OD 30€ dnevno


Komentara
0

Elios Holidays Hotel sa tri zvezdice nalazi se u mestu Neo Klima (Elios), jednom od najatraktivnijih mesta na ostrvu Skopelos. Hotel se sastoji od 4 zgrade izgrađene u skladu sa lokalnom arhitekturom, u potpuno prirodnom okruženju guste borove šume.

Smeštaj

Elios Holidays Hotel poseduje 54 prostrane… Opširnije

www.eliosholidayshotel.gr
+30 21069 19111
Neo Klima 37003 Skopelos - Sporades
Pošalji upit za dostupnost
www.eliosholidayshotel.gr +30 21069 19111
Pošalji upit za dostupnost
Neo Klima 37003 Skopelos - Sporades


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Elios Holidays Hotel sa tri zvezdice nalazi se u mestu Neo Klima (Elios), jednom od najatraktivnijih mesta na ostrvu Skopelos. Hotel se sastoji od 4 zgrade izgrađene u skladu sa lokalnom arhitekturom, u potpuno prirodnom okruženju guste borove šume.

Smeštaj

Elios Holidays Hotel poseduje 54 prostrane sobe, studija i apartmana. Sve smeštajne jedinice u svom sklopu imaju individualni klima uređaj, satelitsku TV, potpuno opremljenu kuhinju, frižider, Wi-Fi internet i opremljene terase ili deo dvorišta sa prelepim pogledom na more ili na živopisne pejzaže u okruženju.

Šareno cveće i biljke ulepšavaju vrt, a visoki borovi prave hladovinu u vrelim letnjim danima. Bazen u okviru hotela je idealno mesto za opuštanje i odmor, a dostupan je i deo bazena namenjen deci, kao i dečije igralište gde deca mogu bezbedno da se igraju.

O kompaniji

“Spyrou Hotels & Companies” je aktivna kompanija u ugostiteljstvu od 70-ih godina i smatra se pionirom turizma na ostrvu Skopelos. Rigas Hotel 3* je prvi hotel u vlasništvu porodice Spyrou, druga generacija porodice je u portfolio dodala hotele Blue Green Bay 3*, Skopelos Holidays Hotel & Spa 5* i Elios Holidays Hotel 3*.

To je najveća hotelska kompanija na Skopelosu sa ukupno 220 soba, apartmana, studija i bungalova sa privatnim ili zajedničkim bazenom. Ukupan kapacitet u sva 4 hotela je nešto više od 880 gostiju.
Takođe kompanija sa velikim uspehom organizuje svadbe i sve proslave raznih događaja za goste iz celog sveta.

U poslovnoj mreži kompanije je "Mojito Bar & Restaurant" koji se nalazi na plaži Panormos sa Plavom zasatavicom i "Karyatis Bar" u gradu Skopelos sa fascinantnim i spektakularnim pogledom.

Za sve dodatne informacije posetite www.skopeloshotels.eu

Lokacija

Elios Holidays Hotel je udaljen 500 metara od peščano-šljunkovitih plaža Elios i Hovolo. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela i povezuje Nea Klimu sa obližnjim plažama Kastani i Milia, koje su postale poznate zahvaljujući filmu "Mamma Mia’’.

Neo Klima (Elios) je prelepo turističko mesto, smešteno u središnjem delu ostrva Skopelos ostrvu između glavnog grada Hora (19 km) i Glose (7 km). Idealna lokacija nudi odličnu bazu i polaznu tačku za obilazak ostrva ili posetu najlepšim plažama, zapadne obale: Kastani, Hovolo, Antrina, Elios, Armenopetra, Panormo i Milia. Mesto je relativno novo, izgrađeno 1981. godine, nakon potpunog uništenja mesta Klima, koje je 1965. godine porušeno u snažnom zemljotresu. Meštani koji su se ovde doselili uspeli su da stvore novo naselje od samog početka. U centru Nea Klime nalaze se lepi riblji restorani i taverne, kao i lokalne prodavnice hrane i drugih potrebština.

Skopelos

Skopelos je magično ostrvo koje se nalazi u severnom delu grupe Sporades ostrva, između ostrva Skijatos i ostrva Alonisos. Ostrvo ima površinu od 96 kvadratnih kilometara i prekeriveno je bujnom borovom šumom, maslinjacima, vinogradima, šljivama i mnogih drugim voćem, a okruženo je zlatnim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

Skopelos ima veliki broj nestvarnih plaža, uglavnom šljunkovitih, a celo ostrvo prekriveno je borovom šumom. Glavni grad je Skopelos, Hora, prepoznatljiv po svojim uskom ulicama koje vode visoko u brdo iznad grada odakle se pruža veličanstven pogled na zaliv i ostrvo Alonisos u daljini. Glavni grad ostrva Skopelos nudi veliki izbor mesta za izlazak, kafea, restorana, taverni.

Najlepše plaže nalaze se izvan grada, a postoji odlična autobuska veza do njih. Neke od plaža su Agios konstantinos, Stafilos, Limnonari, Agnondac, Velanio, Andrines, Milia, Panormos, Kastani, Glisteri. Kristalno čisto more i smaragdna boja mora su na ovom ostrvu zaista nešto posebno.

Oblast Egejskog mora oko Skopelosa i Alonisosa proglašena je za na prirodni rezervat, zaštićen zakonom, zbog velikog broja morskih vrsta koji žive baš na ovom mestu, kao što su mediteranska foka. Veliki broj delfina svakodnevno prate turističke brodove koji odlaze u ovaj jedinstveni Marina park.

Na ostrvu Skopelos u leto 2007. sniman je čuveni mjuzikl Mama Mia, sa Meril Strip i Pirs Brosnanom u glavnoj ulozi.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Vrt
Recepcija
Bebi krevetac (na zahtev)
Sef
TV
Svakodnevno čišćenje
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare