OD 50€ dnevno


Komentara
0

U idiličnom zelenom okruženju Sitonije na Halkidikiju, sa prelepom obalom, u mestu Nikiti, gde se miris borova meša sa medom i solju mora, koje seže do plavih voda Toroneos zaliva, nalazi se lep kompleks Erosaria Suites. Objekat je smešten 10 minuta od mora, od supermarketa,… Opširnije

www.erosaria.gr
+30 23750 22833
+30 6979 333163
Nikiti, Sithonia 63088 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.erosaria.gr +30 23750 22833
Pošalji upit za dostupnost +30 6979 333163
Nikiti, Sithonia 63088 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

U idiličnom zelenom okruženju Sitonije na Halkidikiju, sa prelepom obalom, u mestu Nikiti, gde se miris borova meša sa medom i solju mora, koje seže do plavih voda Toroneos zaliva, nalazi se lep kompleks Erosaria Suites. Objekat je smešten 10 minuta od mora, od supermarketa, poslastičarnica, kafe bara.

Broj licence: 1046808

Smeštaj

Svaki apartman može da primi od 2 do 5 osoba i svi imaju veliku terasu koja gleda na lep, bujni vrt sa cvećem i zelenilom, gde se gosti mogu opuštati.

101  - 103 Apartmani

Apartman ima prostrane sobe sa velikom terasom - 6m², opremljenom sa stolom i stolicama. Sadrži bračni krevet sa ortopedskim dušekom, autonomni klima uređaj, 32 " smart TV, internet sa ličnim kodom i sigurnosna vrata. Ima veliko kupatilo sa kabinom i sredstvima za ličnu higijenu (ručni sapun, peškiri, fen za kosu) i kuhinju koja je kompletno opremljena (pribor, rerna, frižider...)

104 - 107 Mezonete

Mezoneta ima prostrane sobe sa velikom terasom - 6m², sa stolom i stolicama, sigurnosna vrata, autonomni klima uređaj, 32-inčni smart TV i internet sa ličnim kodom. Ima unutrašnje stepenište na kome se nalazi bračni krevet sa ortopedskim dušekom i veliki ormar. U prizemlju se nalazi jedan ortopedski kauč koji se rasklapa. Ima veliko kupatilo s tuš kabinom i predmetima za ličnu higijenu (sapun za ruke, peškiri, fen za kosu) i kuhinju koja je kompletno opremljena (pribor, rerna, frižider...)

108 Studio u potkrovlju

Ovo je udoban, svetao studio sa panoramskim pogledom koji može da primi dve osobe. Sadrži bračni krevet sa ortopedskim dušekom, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, veliko kupatilo sa tuš kabinom, veliki garderober, klima uređaj, Smart TV 32 ", Wi-Fi internet, radni deo i veliku terasu sa stolom i stolicama.

Usluge i sadržaji

• LCD TV, WiFi internet 
• Klima uređaj 
• Privatno kupatilo, tuš, fen za kosu 
• Kuhinja, posuđe, frižider, šporet, rerna, kuvalo za vodu 
• Vrt, terasa 
• Svakodnevno čišćenje, promena peškira svaka 3 dana po osobi, promena posteljine svaka 3 dana 
• Doručak 5 EUR / po danu / po osobi 
• Parking mesto 
• Dolazak dodatnih osoba nije dozvoljeno, kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Cene

  15.05 - 15.06 16.06 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio u potkovlju za 2 osobe 50 € 60 € 75 € 50 €
Apartman za 3-4 osobe 80 € 90 € 100 € 80 €
Mezoneta za 3-5 osoba 100 € 110 €

140 €

100 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi) sa svim uključenim taksama
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.

Crkva Svetog Nikole datira iz 1867, a postoje i ruševine crkvice iz XVI veka koja ima freske iz tog perioda. Nekoliko praistorijskih naselja su iskopana na okolnim brdima.

Stari deo grada Nikiti se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more. Tokom klasičnog perioda, najznačajniji grad cele regije je bio Galipsos, koji se nalazio nešto južnije od današnjeg Nikitija. Već 432. godine grad raskida savez sa atinjanima i većina stanovništva se seli u Olynthos. Godine 1300. većina zemljišta na kome se danas nalazi Nikiti je pripadala velikom broju manastira, kao što su Agios Oros, Xenophontos, Lavras i Xeropotamou.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Svakodnevno čišćenje
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare