OD 50€ dnevno


Komentara
1

Evangelia Rooms Complex A je nedavno renoviran i sastoji se od 5 potpuno opremljenih apartmana, na udaljenosti od 100 metara od glavne tržnice Asprovalte, i na samo 200 metara od plaže. Idealan je za porodice, parove ili grupe koji žele da otkriju lepotu područja, i nudi svojim gostima gostoprimstvo i visoko kvalitetnu uslugu.

Smeštaj

Opširnije
www.grckainfo.com
Asprovalta 57021, Thessaloniki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Asprovalta 57021, Thessaloniki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Evangelia Rooms Complex A je nedavno renoviran i sastoji se od 5 potpuno opremljenih apartmana, na udaljenosti od 100 metara od glavne tržnice Asprovalte, i na samo 200 metara od plaže. Idealan je za porodice, parove ili grupe koji žele da otkriju lepotu područja, i nudi svojim gostima gostoprimstvo i visoko kvalitetnu uslugu.

Smeštaj

Green - garden Apartment No 1 

Apartman No1 Green Garden se nalazi u prizemlju kompleksa, ima direktan pristup vrtu uz baštenski nameštaj. Sastoji se od dve spavaće sobe (jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i druga spavaća soba sa 2 pojedinačna kreveta), zasebne potpuno opremljene kuhinje i kupatila. Uključuje: klimu, besplatan WiFi, vrt sa nameštajem, SAT TV, mašinu za pranje veša (u zajedničkoj prostoriji). Može primiti do 4 osobe.

Pink Apartment No 2

Na prvom spratu kompleksa, ovaj apartman se sastoji od dve spavaće sobe (jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i druga spavaća soba sa 2 pojedinačna kreveta), zasebne potpuno opremljene kuhinje i kupatila. Uključuje: klimu, besplatan WiFi, terasu na prednjoj strani, SAT TV, mašinu za pranje veša (u zajedničkoj prostoriji). Može primiti do 4 osobe.

Yellow Apartment No 3

Apartman se nalazi na prvom spratu kompleksa, sastoji se od dve spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom i spavaće sobe sa 2 pojedinačna kreveta), odvojene kompletno opremljene kuhinje i kupatila, terase sa zadnje strane, idealne za uživanje i opuštanje. Uključuje: klimu, besplatni WiFi, SAT TV, mašinu za pranje veša (u zajedničkoj prostoriji). Može primiti do 4 osobe.

Purple Apartment No 4

Apartman se nalazi na drugom spratu kompleksa, sastoji se od dve spavaće sobe (spavaće sobe sa bračnim krevetom, spavaće sobe sa 2 pojedinačna  kreveta), odvojene kompletno opremljene kuhinje i kupatila. Tiha atmosfera na terasi doprinosi da se gosti osećaju opušteno nakon plaže. Uključuje: klimu, besplatni WiFi, SAT TV, mašinu za pranje veša (u zajedničkoj prostoriji). Može primiti do 4 osobe.

Green Apartment No 5

Apartman se nalazi na drugom spratu kompleksa, sastoji od dve spavaće sobe (jedna soba s bračnim krevetom, druga soba sa 2 pojedinačna kreveta), odvojene prostrane trpezarije (gde se nalaze dva kauča koja se rasklapaju i postaju 2 pojedinačna kreveta), potpuno opremljene kuhinje sa velikim frižiderom i jednog kupatila. Uključuje: klimu, besplatni WiFi, terasu, SAT TV, mašinu za pranje veša (u zajedničkoj prostoriji). Može primiti 4 odraslih i 2 dece.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Satelitska TV, WiFi internet
• Doručak na zahtev
• Potpuno opremljena kuhinja sa nameštajem, posuđem, frižiderom
• Centralno grejanje
• Veš mašina
• Terasa
• Vrt
• Peškiri i posteljina se menjaju svakih 5 dana

Cene

  01.04 - 30.05 01.06 - 30.06 01.07 - 10.07 11.07 - 31.08 01.09 - 15.09 15.09 - 30.10
Garden Apartment
(4 osobe)
62 € 73 € 76 € 84 € 73 € 62 €
Pink Apartment
(4 osobe)
56 € 67 € 73 € 78 € 67 € 56 €
Yellow Apartment
(4 osobe)
56 € 67 € 73 € 78 € 67 € 56 €
Purple Apartment
(4  osobe)
56 € 67 € 73 € 78 € 67 € 56 €
Green Apartment
(5-6 osoba)
67 € 84 € 89 € 95 € 84 € 67 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu. 

Udaljenosti

• Bolnica - Medicinski centar: 15 km
• Pekara - Super Market: 20 metara
• Autobuska stanica: 100 m
• Aerodrom Solun "Makedonija": 80 km
• Plaža: 200 m
• Restorani - taverne: 100 m

Asprovalta

Asprovalta je veliko turističko letovalište na oko 80 km zapadno od Soluna. Ovo naselje je smešteno u centru zaliva Strimonikos i predstavlja veoma važno turističko odredište u ovom regionu, pružajući gostoprimstvo turistima iz Grčke i iz inostranstva tokom letnje sezone. Mesto se nalazi tačno na granici između tri opštine (Halkidiki, Solun i Kavala), i kombinuje u jednoj harmoniji zelene planine i more. Više o mestu Asprovalta pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Električni čajnik
Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Spoljna trpezarija
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

2658 Bojan   15/02/2020
Odseli smo u žutom apartmanu juna 2019. Apartman je čist, renoviran i ima dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju tako da je pogodan za porodice. Lokacija je dobra, nalazi se u mirnijem delu grada tako da vas buka sa ulice neće buditi, pogotovo ako imate bebu a plaža je blizu (ima više od 200 metara ali nije strašno, brzo se stiže peške). Gazdarica je bila ljubazna i uslužna. Peškire možete menjati i češće ako želite, samo ostavite peškire u korpi i gazdarica će vam ostaviti ispred vrata čiste. Sve u svemu, smeštaj za preporuku.