OD 24€ dnevno


Komentara
0

U jednom od najplodnijih i najzelenijih delova Grčke, samo 1,2 km od kosmopolitskog sela Neos Marmaras, na najlepšem i mirnom delu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, porodica Valachis će vam ponuditi toplo gostoprimstvo i kvalitetan smeštaj. Samo nekoliko metara od plaže,… Opširnije

www.fantasia-studios.gr
+30 23750 72384
+30 6974153630
Neos Marmaras 63081 Sithonia, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.fantasia-studios.gr +30 23750 72384
Pošalji upit za dostupnost +30 6974153630
Neos Marmaras 63081 Sithonia, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

U jednom od najplodnijih i najzelenijih delova Grčke, samo 1,2 km od kosmopolitskog sela Neos Marmaras, na najlepšem i mirnom delu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, porodica Valachis će vam ponuditi toplo gostoprimstvo i kvalitetan smeštaj. Samo nekoliko metara od plaže, gde se planine stapaju sa morem u savršenoj harmoniji, otkrićete "Fantasia Studios & Apartments" u kojima je jedinstven, harmoničan i siguran odmor zagarantovan.

Smeštaj

Renovirane sobe i apartmani imaju nezavisne ulaze i privatna kupatila, kao i balkone sa pogledom na more. Ukusno su nameštene i opremljene i obezbeđuju gostima prijatnu atmosferu i udobnost.

Svaka soba ili apartman sadrži:

• Satelitski TV
• Frižider
• Klima uređaj
• Kuhinja opremljena svim potrebnim aparatima

Dodatni sadržaji

Radi vaše udobnosti usluge takođe obuhvataju: osoblje koje govori više jezika, recepciju, posebno mesto za bezbedno skladištenje vašeg prtljaga nakon odjave iz apartmana, perionicu veša (u slučaju da vam je potrebna kompleks sarađuje sa profesionalnom perionicom veša), toplu vodu 24 h, privatni parking, room servis, Wi-Fi internet konekciju (besplatno), baštenski prostor, igralište za decu i roštilj.

Nismo samo blizu plaže...

Oni koji vole da istražuju divljinu planina moći će da uživaju u bogatoj prirodi ovog kraja. Veliki broj planinskih staza u blizini kompleksa Fantasia Studios & Apartments povešće vas ka planini Dragounteli i slikovitom mestu Parthenon.

Važna napomena:

Kompleks je upravo renoviran.

Authorization Number: 09.38.K.11.2K.00598.0.0

Neos Marmaras - Sitonija

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih odmarališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice na severnom kraju velikog zaliva oko 110km od Soluna. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Centar Neos Marmarasa je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru je nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju po borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras. Na padini leži predivni staro mesto Partenon, koje vredi posetiti da bi se videle uske ulice i uživalo u dobro očuvanim zgradama.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Usluga pranja veša
Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Posluga u sobi
Recepcija
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Spoljna trpezarija

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare