OD 48€ dnevno


Komentara
0

U jednom od najzelenijih delova Grčke, samo 1,2 km od Neos Marmarasa, na najlepšem i mirnom delu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, porodica Valachis će vam ponuditi toplo gostoprimstvo i kvalitetan smeštaj. Samo nekoliko metara od plaže Paradisos, gde se planine stapaju sa morem… Opširnije

www.fantasia-studios.gr
+30 23750 72384
+30 6974153630
Neos Marmaras 63081 Sithonia, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.fantasia-studios.gr +30 23750 72384
Pošalji upit za dostupnost +30 6974153630
Neos Marmaras 63081 Sithonia, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

U jednom od najzelenijih delova Grčke, samo 1,2 km od Neos Marmarasa, na najlepšem i mirnom delu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, porodica Valachis će vam ponuditi toplo gostoprimstvo i kvalitetan smeštaj. Samo nekoliko metara od plaže Paradisos, gde se planine stapaju sa morem u savršenoj harmoniji, nalazi se kompleks "Fantasia Studios & Apartments" u kom je jedinstven, harmoničan i siguran odmor zagarantovan.

Smeštaj

Renovirana studija i apartmani imaju nezavisne ulaze i privatna kupatila, kao i terase sa pogledom na more. Ukusno su namešteni i opremljeni i obezbeđuju gostima prijatnu atmosferu i udobnost.

Svaka soba ili apartman sadrži:

• Satelitski TV
• Frižider
• Klima uređaj
• Kuhinja opremljena svim potrebnim aparatima

Dodatni sadržaji

Radi udobnosti gostoju usluge takođe obuhvataju: osoblje koje govori više jezika, recepciju, posebno mesto za bezbedno skladištenje vašeg prtljaga nakon odjave iz apartmana, perionicu veša (u slučaju da vam je potrebna kompleks sarađuje sa profesionalnom perionicom veša), toplu vodu 24 h, privatni parking, room servis, Wi-Fi internet konekciju (besplatno), baštenski prostor, igralište za decu i roštilj.

Nismo samo blizu plaže...

Oni koji vole da istražuju divljinu planina moći će da uživaju u bogatoj prirodi ovog kraja. Veliki broj planinskih staza u blizini kompleksa Fantasia Studios & Apartments povešće vas ka planini Dragounteli i slikovitom mestu Parthenon.

Važna napomena:

Kompleks je renoviran.

Authorization Number: 1141608


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Posluga u sobi
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare