OD 50€ dnevno


Komentara
0

Faros Apartments se nalazi u malom ribarskom mestu Posidi, samo nekoliko metara od mora. Kompleks nudi prijatan porodični odmor u prostranim studijima i apartmanima. 

Svi apartmani imaju terase sa prelepim pogledom na more ili vrt pun raznobojnog cveća i maslina, idealan je za odmor, ali u isto vreme je savršeno mesto… Opširnije

www.grckainfo.com
Possidi, 63077, Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Possidi, 63077, Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Faros Apartments se nalazi u malom ribarskom mestu Posidi, samo nekoliko metara od mora. Kompleks nudi prijatan porodični odmor u prostranim studijima i apartmanima. 

Svi apartmani imaju terase sa prelepim pogledom na more ili vrt pun raznobojnog cveća i maslina, idealan je za odmor, ali u isto vreme je savršeno mesto za okupljanje velikog broja ljudi i za roštilj. U lobiju gosti mogu da gledaju tv, slušaju muziku i koriste besplatan bežični internet koji je takođe dostupan u svim sobama. 

Smeštaj 

Studio za 3 osobe 
• Tip A Studio se sastoji od čajne kuhinje, posebne prostorije sa 3 odvojena kreveta, wc-tuš, kao i velike terase. Kuhinja je opremljena osnovnim kuhinjskim priborom, frižiderom, električnim šporetom i aparatom za kafu. Tip A Studiji se nalaze u prizemlju ili na prvom i drugom spratu. Terasa na prvom spratu i prizemlju ima pogled na vrt i jednim delom na more, dok terasa na drugom spratu nudi pogled na vrt i more. Obezbeđen je besplatan bežični internet.

 Apartman za 4 osobe 
• Tip B Apartmani se sastoje od čajne kuhinje, dnevnog boravka sa dva odvojena kreveta, i zasebne spavaće sobe sa dva spojena kreveta. Kuhinja je opremljena osnovnih kuhinjskim priborom, frižiderom, električnim šporetom i aparatom za kafu. Postoji jedan tip B apartman u prizemlju, gde terasa ima direktan pristup vrtu. Ostali tip B apartmani su na prvom spratu gde terasa ima pogled na vrt i jednim delom na more. Obezbeđen je besplatan bežični internet. 

Dodatni sadržaji u velikoj sali uključuju frižider, aparat za kafu i toster u cilju pripreme doručka. Svi apartmani su opremljeni  klima uređajima i satelitskom  televizijom sa 3 kanala. Pored glavne terase koja gleda na more i vrt, svi apartmani imaju mali balkon sa pogledom na dvorište i šumu. Besplatan parking prostor je takođe dostupan za sve goste. 

Napomena: Recepcija Faros Apartmana radi od 07.00-23.00, a od 23.00-07.00 sve usluge obavlja hotel Xenios Dolphin Beach, koji takođe obezbeđuje i sefove, a nalazi se na samo 90 metara od apartmana.

Lokacija 

Faros Apartments se nalazi na oko 60 minuta od Soluna, u Posidiju - u prošlosti malo ribarsko mesto u Kalandri, a sada moderno naselje sa višestrukim mogućnostima. To što se nalaze na poluostrvu Kasandra vam pruža mogućnost da plivate u 2 različita dela Egejskog mora u zavisnosti od vetrova koji Posidi čine prijatnim. 

Pored beskrajne plaže i peščanih bregova, tu je i drevni hram Posejdona i seoski svetionik, koje možete posetiti jer se nalaze u blizini kompleksa.Takođe gosti mogu da prisustvuju i letnjem festivalu koji se održava u amfiteatru  u Siviriju (oko 7 km od Posidija) i uživaju u muzici i pozorišnim predstavama u izvođenju i grčkih i stranih umetnika.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Aparat za kafu
Električni čajnik
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Lobi/TV sala
Parking
Recepcija
Frižider
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Terasa
Toster
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare