OD 29€ dnevno


Iskustva
0

Fatiras Studios se nalazi na malom uzvišenju iznad glavne plaže Kassiopi na ostrvu Krf. Vila ima fascinantan pogled na more i centralni trg koji udaljen samo 200m. Plaža je udaljena oko 150m, a za goste koji ne žele da koriste svoje automobile postoje stepenice… Opširnije

www.grckainfo.com
Kassiopi 49100 Corfu, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Kassiopi 49100 Corfu, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Fatiras Studios se nalazi na malom uzvišenju iznad glavne plaže Kassiopi na ostrvu Krf. Vila ima fascinantan pogled na more i centralni trg koji udaljen samo 200m. Plaža je udaljena oko 150m, a za goste koji ne žele da koriste svoje automobile postoje stepenice koje vode do plaže (30m).

Smeštaj

Vila raspolaže sa dva apartmana i pet studija. Studija su komforna i imaju svoju kuhinju, kupatilo i terasu sa stolom i stolicama i pogled na more. Apartmani imaju veliku dnevnu sobu i kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i veliku terasu sa prelepim pogledom.

Sve smeštajne jedinice imaju satelitsku TV i klima uređaj, a na zahtev je dostupan i doručak. Takođe vila ima natkriven parking za oko osam automobila i veliki vrt u kojem gosti mogu da se opuste i uživaju prelepom prirodnom okruženju.

Vila je idealna za porodice sa decom kao i za parove koji žele da provedu miran, romantični i nezaboravan odmor.

Sadržaji i usluge

• TV
• Satelitski kanali
• Klima-uređaj
• Kupatilo
• Čajna kuhinja, frižider, mikrotalasna rerna
• Vrt
• Besplatan Wi-Fi internet
• Besplatan privatan parking
• Na zahtev, transfer od aerodroma ili luke, do četiri osobe
• Slobodan pristup bazenu koji je udaljen 150m od vile

Kasiopi - Krf

Kasiopi je živahno odmaralište u severoistočnom delu Krfa. To je šarmantno malo ribarsko mestoo sa tradicionalnom lukom. Turizam je, naravno, imao svojih uticaja, ali još uvek možete videti lokalne ribare kako nose kućama jutarnji ulov. Grad i okolina nude razne sadržaje za sve uzraste. Gužva u luci i centru grada je u suprotnosti sa mirom i tišinom u kojima možete uživati kroz kratke šetnje oko rta. Sa leve strane luke, ka gornjem delu grada, pruža se put koji vas vodi do glavnog priobalnog puta. Kasiopi je glavna luka za putovanja širom Krfa, kako brodom tako i autobusom. Odmaralište je živo i danju i noću. Možete sedeti u nekom od barova u frontalnom delu luke i uživati uz piće posmatrajući okolinu.

Obzirom da je i dnevni i noćni život prilično aktivan, mesto je idealno za tinejdžere, porodice, mlađe parove i sve one koji su u potrazi za akcijom, a takođe mogu da uživaju u lepotama severoistočnog dela ostrva. Glavna plaža u Kasiopiju je šljunkovita. Manje plaže na rtu su pokrivene kamenom i šljunkom. Postoji veliki broj suncobrana i ležaljki koji se mogu iznajmiti na plažama u Kasiopiju. Na glavnoj plaži, u gornjem delu pored glavnog puta postoje tuševi, toaleti i kabine za presvlačenje. Plaže oko rta nemaju ove objekte, ali postoji taverna u kojoj možete koritstiti toalet ukoliko kupite piće, naravno.

Glavna plaža je bezbedna za decu, ravna je i udaljena od glavnog puta. Voda postaje uzburkana zbog severnih vetrova koji duvaju u popodnevnim satima. Sve plaže su lako dostupne kupačima, jedino ih od parkirališta deli kraća šetnja. Plaža u Kasiopiju je nagrađena plavom zastavicom i stoga je jako čista. Plaža i stene na rtu su takođe čiste, mada na pojedinim mestima u plitkoj vodi gde postoje stene se mogu naći morski ježevi. Kasiopi je nekada bilo tipično ribarsko mesto i iako još uvek ima dosta ribarskih brodova, turizam u mestu cveta. Za porodice čija deca vole noćne izlaske, mesto će predstavljasti pravi izbor. Ovo, tokom dana tipično grčko letovalište se noću pretvara u vrlo živ muzički centar.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
DVD player
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Na dinarski račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva