OD 25€ dnevno


Komentara
0

Giola By Astris Cliff Studios se nalazi na jednoj od najmirnijih lokacija u južnom delu ostrva Tasos, u mestu Astris, na udaljenosti od oko 12 minuta hoda do plaže. U blizini se nalazi i poznato prirodno jezero Giola, a lokacija ovog smeštaja pogodna je za obilazak ostrva. Giola By Astris Cliff Studios, okružen baštom sa maslinama, je deo… Opširnije

www.beachotel-kapahi.gr
+30 697 922 8216
Main Road Thassos, Astris, 64002, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.beachotel-kapahi.gr
Pošalji upit za dostupnost +30 697 922 8216
Main Road Thassos, Astris, 64002, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Giola By Astris Cliff Studios se nalazi na jednoj od najmirnijih lokacija u južnom delu ostrva Tasos, u mestu Astris, na udaljenosti od oko 12 minuta hoda do plaže. U blizini se nalazi i poznato prirodno jezero Giola, a lokacija ovog smeštaja pogodna je za obilazak ostrva. Giola By Astris Cliff Studios, okružen baštom sa maslinama, je deo kompleksa Giola By Astris i nema pogled na more. U fokusu domaćina je vaša privatnost i opuštanje pa je na raspolaganju i osoblje koje će vam pružiti informacije o smeštaju i ostrvu.

Na samo nekoliko minuta vožnje ili hoda možete pronaći sve što vam je potrebno tokom boravka. Mesto Potos je udaljeno oko 7 kilometara, a najbliže mesto je Astris gde se nalaze restorani i bar na plaži, kao što je Psili Amos.

Smeštaj

Ovaj kompleks nudi smeštaj u studijima za dve i tri osobe, kao i u apartmanu za četiri osobe. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, klima uređaj, terasu, TV, manji frižider i pribor za kuvanje. a neke imaju i odvojen deo za sednje (dnevni boravak). 

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Čajna kuhinja, pribor za kuvanje
• Manji frižider
• Terasa
• Plazma TV
• WiFi internet
• Parking
• Bašta, roštilj​
• Čišćenje na 3-5 dana
• Zamena posteljine jednom u toku boravka (za više od 7 dana boravka)
• Peškiri nisu obezbeđeni

Cene

  30.04 - 01.06 02.06 - 21.06 22.06 - 15.07 16.07 - 05.09 06.09 - 19.09 20.09 - 01.10
Apartman
2+2
35 € 45 € 70 € 85 € 45 € 35 €
Studio
2 osobe
25 € 30 € 55 € 60 € 30 € 25 €
Studio
3 osobe
30 € 35 € 60 €

65 €

35 € 30 €

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

• Doručak uz doplatu od 10 EUR/dnevno po smeštajnoj jedinici

Astris, Tasos

Neki ga zovu Astris, drugi nazivaju Astridom - oba imaju isto jedinstveno značenje - selo zvezda. Dva sela sa sličnim imenima? Dva odvojena mesta? Ne, oni su jedno i isto - lepo područje neokaljane prirodne lepote sa dugim, blago nagnutim plažama, stenovitom rastinjem, maslinicima i sitnim voćnjacima, mala ribarska naselja i pre svega široki otvoreni prostor za posetioce koji sede i dive se pod čistim noćnim nebom. Idiličan, čist mediteranski pejzaž. Sunce, more i blago podneblje - sve se ovde kombinuje, na ovom prelepom mestu, kako bi se obezbedili najbolji uslovi za uzgoj maslina, najdragocenije od svih mediteranskih voća. U starim danima, kako bi se sakupljali njihovi usevi, stanovnici Theologosa sišli su peške i na magarcima, stazama koje su osvetle samo zvezde. Tako su nazvali mesto Astris, selo zvezdanog neba. Na ulazu u selo je mala slikovita plaža, Psili Ammos. Mnogi je smatraju jednom od najboljih plaža na ostrvu. Ima suncobrane i ležaljke, kao i kafiće, barove i taverne koje su otvorene ceo dan, svaki dan tokom turističke sezone. Za one koji traže malo avanture, tu je skriveni dragulj Giole, koja se nalazi u blizini Astrisa i pristup je samo grubom stazom. Ovo je najlepši prirodni bazen koji se može naći skriven među liticama duž obale Tasosa. Sada je poznato da su u ovoj oblasti pronađene mnoge drevne ruševine, dokazujući da ova oblast ima dugi istorijski i arheološki interes.

Takođe, nekoliko kilometara od Astrisa i prema manastiru Archangelos, nalazimo zalive Thimonia i Livadi, koji će impresionirati čak i najzahtevnijeg posetioca svojim izvrsnim, često osamljenim plažama i prekrasnim prirodnim predelom. Astris, i zaista celo područje, imalo je ulaganja u turističku infrastrukturu i razvoj. Postoje dobro opremljeni i dobro organizovani hotelski sadržaji, sobe i taverne sa izvrsnim svežim morskim plodovima, kao mala ostrva preko zaliva Kalami, 'Astriotiko' je idealno mjesto za ribolov. Astris je idealno mesto za opuštanje blizu prirode. Ko bi mogao nešto više da želi? Više o ostrvu Tasos pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare