Komentara
0

Smešten u Limenariji, na 100 metara od plaže Limenarija, Grecian Sea nudi klimatizovane smeštajne jedinice i vrt. Objekat nudi porodične studije i apartman, a gostima je na raspolaganju i roštilj. Smeštaj ima dečije igralište, recepciju koja radi non-stop, gde… Opširnije

www.grckainfo.com
Limenaria, Thassos 64002, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Limenaria, Thassos 64002, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Smešten u Limenariji, na 100 metara od plaže Limenarija, Grecian Sea nudi klimatizovane smeštajne jedinice i vrt. Objekat nudi porodične studije i apartman, a gostima je na raspolaganju i roštilj. Smeštaj ima dečije igralište, recepciju koja radi non-stop, gde je osoblje na raspolaganju gostima, kao i besplatan WiFi internet.

Grecian Sea uključuje terasu za sunčanje. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Kavala „Megas Aleksandros“, udaljen 33 km od smeštaja.

Smeštaj

Smeštajne jedinice u pansionu imaju garderober, flat-screen TV, sopstveno kupatilo, posteljinu i peškire, kao i frižider.

Studio-apartmani Penny A (25m2), Penny B (25m2), John A (25m2) i John B (25m2) - svi imaju 1 jednokrevetni i 1 bračni krevet i mogu da prime do 3 osobe. Apartmani imaju privatni balkon, čajnu kuhinju, mini frižider/zamrzivač, TV, fen za kosu. Jedinice su idealne za porodicu sa jednim velikim detetom ili dvoje male dece kao i za parove i prijatelje, uključuju odvojen spavaći deo, kupatilo i kuhinju, kao i veliku terasu sa direktnim kontaktom sa vrtom u kojoj se nalaze roštilj i paviljon.

Soba 15 (16m2) - ima 1 jednokrevetni i 1 bračni krevet i može da primi do 3 osobe. Soba 15 je idealna za porodicu sa jednim velikim ili dvoje male dece, nalazi se u zadnjem delu zgrade sa pogledom na vrt, ima malu kuhinju za obroke i lepo kupatilo.

Soba 12 (15m2) i Soba 14 (15m2) imaju 1 jednokrevetni i 1 bračni krevet i mogu da prime do 3 osobe. Sobe su idealne za 3 prijatelja ili za porodicu sa jednim detetom ili dvoje male dece, imaju malu kuhinju za obroke i lepo kupatilo.

Soba 11 (14m2) - ima 2 singl ležaja i može da primi do 2 osobe. Soba 11 je idealna za 2 prijatelja ili za parove kojima su potrebni odvojeni kreveti ili za parove kojima je potreban veći krevet kada se spoje dva pojedinačna. Ima malu kuhinju za obroke i lepo kupatilo.

Soba 13 (14m2) ima 1 bračni krevet i može da primi do 2 osobe. Soba 13 je idealna za parove, nalazi se sa strane zgrade, ima malu kuhinju za obroke i lepo kupatilo.

Soba 16 ima 1 bračni krevet i može da primi do 2 osobe. Soba 16 je idealna za parove, nalazi se u zadnjem delu zgrade sa pogledom na vrt, ima malu kuhinju za obroke i prelepo kupatilo.

Soba 17A (15m2) ima 1 bračni krevet i može da primi do 2 osobe. Soba 17A je idealna za parove ili porodicu da zakupe sobu 17B u neposrednoj blizini i naprave apartman sa 2 sobe, 2 kupatila i 2 kuhinje za obroke.

Soba 17B može da primi do 2 osobe. Soba 17B je idealna za parove ili porodicu da zakupe sobu 17A u neposrednoj blizini i naprave apartman sa 2 sobe, 2 kupatila i 2 kuhinje za obroke.

Apartman 18 (35m2) ima 2 singl ležaja i 2 bračna kreveta i može da primi do 6 osoba. Apartman 18 ima 2 sobe, 1 kuhinju i 1 kupatilo, savršen je za porodicu ili grupu prijatelja.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• TV, WiFi internet
• Kupatilo, fen za kosu
• Čajna kuhinja, frižider
• Vrt, terasa, oprema za roštilj, spoljni prostor za ručavanje, dečije igralište
• Recepcija, svakodnevno čišćenje (uz doplatu), mreža protiv komaraca, kućni ljubimci dozvoljeni na zahtev
• Javni parking

Limenaria - Tasos

Limenaria je lep grad koji se nalazi na samo 42 km od grada Tasosa i na 24 km od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda preko mora u veličanstvenu Svetu Goru.

Više informacija o mestu Limenarija pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Spoljna trpezarija
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare