OD 50€ dnevno


Komentara
0

Vila Green Bay House se nalazi na udaljenosti od 150 metara od mora u živopisnom mestu  Kinira, na ostrvu Tasos. Vila je smeštena na mirnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze mnoge tradicionalne taverne i supermarket. Paradise Beach, jedna od najlepših peščanih plaža na Tasosu je udaljena samo 5 minuta… Opširnije

www.grckainfo.com
Kinira 64004, Thassos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Kinira 64004, Thassos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Vila Green Bay House se nalazi na udaljenosti od 150 metara od mora u živopisnom mestu  Kinira, na ostrvu Tasos. Vila je smeštena na mirnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze mnoge tradicionalne taverne i supermarket. Paradise Beach, jedna od najlepših peščanih plaža na Tasosu je udaljena samo 5 minuta hoda.

Green Bay House u ponudi ima studija i apartmane za samostalan boravak sa pogledom na Egejsko more ili na vrt. Studija imaju francuski ležaj i mogućnost ubacivaja pomoćnog ležaja za treću osobu (dete), a apartmani imaju jednu odvojenu spavaću sobu i mogu da prime do 4 osobe.
Apartmani i studija su dobro opremljeni i imaju klima uređaj, TV, kuhinju i frižider, aparat za kafu, kupatilo, terasu i besplatan bežični internet.

Usluge i sadržaji

• 6 studija i 2 apartmana
• 150 metara od mora
• Pet minuta od plaže Paradise Beach
• Tradicionalne taverne i supermarket u neposrednoj blizini
• Lepa i mirna lokacija
• Vrt sa garniturom za sedenje
• Besplatan Wi-Fi internet
• Parking
• Potpuno opremljena čajna kuhinja
• Klima uređaj

Cene

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednik

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Kinira - Tasos

Kinira se nalazi na udaljenosti od oko 20 minuta vožnje od glavnog grada Limenasa. Ovo je malo i mirno letovalište, na istoku ostrva, ušuškano i izolovano od buke i gužve i najpoznatija je po ribljim tavernama sa fantastičnim specijalitetima od plodova mora. Plaža Kinire je dugačka, i čini je mešavina sitnog šljunka i peska, a okolo se nalazi mirisna borova šuma. U produžetku se nalazi još jedna plaža, odvojena malim rtom od ove i ona je potpuno peskovita.

Pored plivanja u sunčanja, posetioci na ove plaže dolaze da odmaraju i jednostavno se dive slikovitom prirodnom okruženju. Takođe na udaljenost od 1,5 km od Kinire, nalazi se jedna od najlepših plaža na ostrvu - Rajska plaža (Paradise beach) koju karakteriše plitka voda, smaragdna boja mora, pa sve ovo u kombinaciji sa gustom vegetacijom podseća na neko egzotično mesta.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Klima uređaj
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare