Komentara
0

Greenways Motortours specijalizovana agencija za Moto turizam i iznajmljivanje motora na ostrvu Krit!

Kontakt na mail.

Moto turizam raste i popularaniji je iz godine u godinu. Nijedan drugi region u svetu ne nudi posetiocima neverovatnu priliku da otkriju razne prirodne… Opširnije

www.motortours-crete.com
+30 28310 72440
Rethymnon, 74150 Crete Island, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.motortours-crete.com +30 28310 72440
Pošalji upit za dostupnost
Rethymnon, 74150 Crete Island, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Greenways Motortours specijalizovana agencija za Moto turizam i iznajmljivanje motora na ostrvu Krit!

Kontakt na mail.

Moto turizam raste i popularaniji je iz godine u godinu. Nijedan drugi region u svetu ne nudi posetiocima neverovatnu priliku da otkriju razne prirodne lepote na 2 točka. Krit je postao najlepše mesto za moto turizam.

Ostrvo Krit je ostrvo izuzetne lepote i prijatnih iznenađenja, ostrvo puno kontrasta: plantaže banane na istoku, tropske palme i plaže na jugu, lagune na zapadu i planinski masivi kao Alpi koji se nalaze između.
Postoji mnogo mesta na Kritu za istraživanje motorom. Možete putovati širokom mrežom od 10.000km asfaltnih puteva koji nude zabavu i uživanje za moto entuzijaste na Kritu.

Greenways Motortours dizajnira moto ture za svačiji ukus i budžet, kao što su paketi: Moto odmor, Krit kružno putovanje i Enduro zabavno putovanje. Za one koji žele da istražuju Krit sami, jednostavno mogu iznajmiti bicikl i napraviti sopstveni raspored putovanja na ostrvu.

Greenways Motortours u mestu Retimno na ostrvu Krit nudi potpuno novi vozni park motora koje možete izabrati, uključujući sve vrste motora, kao što su: touring motori, enduro motori, on-offs motori, čoperi, kao i mali i veliki skuteri.

Možete rezervisati motor po vašem izboru, a agencija Greenways će vam ga isporučiti na aerodromu po dolasku na Krit, gde će vas sačekati i informacije o posebnim moto putovanjima na ostrvu. Tokom vašeg putovanja na motorima agencije Greenways Motortours u slučaju da vam je potrebna, Greenways je tu da vam pruži svu potrebnu pomoć na putu.

Visok kvalitet usluga i bezbednost je primarna briga Greenways Motortours-a i iz tog razloga motore održavaju glavni inženjeri i veoma iskusan kadar.

Greenways Motortours vam pruža obilazak i upoznavanje Krita na prijatan i uzbudljiv način.
Greenways S.A je osnovan 1990. godine i u međuvremenu je postao velika kompanija sa mnogim korisnicima, koji dolaze svake godine da posete i otkriju sunčano ostrvo Krit sa motorima iz Greenways Motortours agencije.

Pregledajte sajt Greenways Motortours i izaberite motor ili moto paket i apartman koji odgovara vašim potrebama.

Kontakt na mail.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Credit Card - Master/Visa Card

Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Kreditne kartice prihvaćene
Parking

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare