OD 80€ dnevno


Komentara
0

Guest House "Mountain Secret" smeštena je u severoistočnom delu Piliona, u samom srcu mesta Mouresi, na samo nekoliko metara udaljenosti od prelepog seoskog trga, gde se nalaze tri velika zaštitna drveta i okružuju ga. Čitavim trgom dominira veličanstvena katedrala Svetog Trojstva, na visini od oko 400 m. Selo Mouresi nalazi… Opširnije

www.grckainfo.com
Mouresi 37012, Pelion, Greece
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.grckainfo.com
Pošalji zahtev za rezervaciju
Mouresi 37012, Pelion, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.
noćenja 1

EUR 80€ 1 noćenja

Broj jedinica

Standardna soba (2 osobe)

Odrasli 2 Deca 0
Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 90€ 1 noćenja

Broj jedinica

Superior soba (2 osobe)

Odrasli 2 Deca 0
Opis :


Sadržaji sobe :


Broj jedinica

Superior soba sa kaminom (2 osobe)

Odrasli 2 Deca 0
Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 600€ 1 noćenja

Broj jedinica

Kuća (10 osoba)

Odrasli 10 Deca 0
Opis :


Sadržaji sobe :


Standardna soba (2 osobe)

Odrasli: 2 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.01.31.12.80.00€

Superior soba (2 osobe)

Odrasli: 2 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.01.31.12.90.00€

Superior soba sa kaminom (2 osobe)

Odrasli: 2 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.01.31.12.95.00€

Kuća (10 osoba)

Odrasli: 10 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.01.31.12.600.00€
• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno sa doručkom
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.
• Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Opis

Guest House "Mountain Secret" smeštena je u severoistočnom delu Piliona, u samom srcu mesta Mouresi, na samo nekoliko metara udaljenosti od prelepog seoskog trga, gde se nalaze tri velika zaštitna drveta i okružuju ga. Čitavim trgom dominira veličanstvena katedrala Svetog Trojstva, na visini od oko 400 m. Selo Mouresi nalazi se na prestižnoj lokaciji na pola puta između planinskog vrha i mora, samo 40 minuta vožnje od poznatog skijališta “Agriolefkes” i 10 minuta vožnje od poznatih plaža Papa Nero, Aye Giannis (St. John), Damouhari i Mylopotamos.

Ovo rezidenciju čini idealnom destinacijom za ekskurzije tokom čitave godine. U pitanju je klasična pilionska gradjevina, originalno izgradjena 1831. godine i potpuno restaurirana i renovirana. Radovi su izvedeni sa mnogo poštovanja i pažnje kako ništa ne bi narušilo jednostavnost i apstrakciju originalnog zdanja.

Dominantne karakteristike su kamen i drvo, koje nakon što se restauriraju u svoje originalno stanje sa velikom pažnjom predstavljaju harmoničnu kombinaciju klasičnog elegantnog nameštaja i modernih umetničkih dela kreiranih od strane poznatih dizajnera, čime se enterijeru daje na posebnom i svetlom izgledu. Različiti ukrasi čine svaki deo rezidencije jedinstvenim sa ambijentalnim svetlom koje doprinosi opuštanju svakog gosta.

Kuća je podeljena u tri nivoa koji su medjusobno povezani drvenim stepeništem. Svaki nivo ima svoj zajednički salon opremljen TV setom, knjigama, časopisima i društvenim igrama.

U prizemlju, nalazi se salon za doručak. Važno je znati da je rezidencija Mountain’s Secret uvrštena u “Greek Breakfast” Grčke komore hotela, čime se potvrđuje kvalitet i autentičnost ukusa i raznolikost izbora. Svakog dana u periodu od  08:30 do 11:00 gosti ove rezidencije mogu uživati u zdravom doručku koji se sastoji od različitih domaćih džemova i marmelada sezonskog organskog voća, lokalnog kestenovog meda, vrućih rolnica, kroasana, domaćih kolača, žitarica, svežih jaja, palačinki, tradicionalnih sirnica i pita sa biljem, uz veliki izbor kafa ili čajeva, ili toplih napitaka od različitih lokalnih biljaka. 

Postoji pet soba za dve osobe (jedna u prizemlju, dve na prvom spratu i dve na drugom spratu), od kojih svaka poseduje sopstveni stil i svoje luksuzno kupatilo. Rezidencija je idealna za parove koji žele da se odmore od svakodnevnog života, ali je i kao druga kuća za velike grupe.  

Usluge i sadržaji

• Coco-Mat dušek
• LCD TV
• Frižider
• Fen za kosu
• Elegantno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom
• Čuvanje dece (na zahtev)
• Klima uređaj
• Sobna usluga
• Wi-Fi internet pristup
• Svakodnevno čišćenje
• Zajednički salon / TV
• Biblioteka
• Soba za igru
• Spoljni nameštaj
• Terasa
• Vrt
• Privatni parking

Mouresi - Pelion

Mouresi je jedno od najstarijih mesta u oblasti Pelion, 55km udaljeno od Volosa i 5 minuta od mesta Tsangarada i Kissos. Prvobitno je mesto bilo smešteno na plaži Damouhari gde se još mogu videti ostaci starih kuća i vizantijski dvorac, a sada je smešteno na padini na 370m nadmorske visine. 

Mouresi je mirno malo mesto utonulo u more bujne vegetacije, sa popločanim uskim ulicama, starim kućama u tradicionalnom stilu i fantastičnim panoramskim pogledom na Egejsko more.

Meštani su prijateljski raspoloženi prema posetiocima. U mestu se može naći sve što je potrebno za svakodnevne potrebe, kao što su pekare, mini market, apoteka, benzinska pumpa. Takođe, gosti mogu da uživaju u kafi u jednom od tradicionalnih kafića ili u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u prelepim tavernama.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Fen za kosu
LCD TV
Lobi/TV sala
Parking
Kupatilo
Frižider
Posluga u sobi
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare