OD 50€ dnevno


Komentara
0

Nov Halkidiki Apartman Caldera (50 m2) u Pefkohoriju opremljen je 2015. godine. Nalazi se na mirnoj lokaciji (450 m od mora), blizu starog trga (100 m) i prelepe crkve, odnosno samog centra Pefkohorija. Idealan je za četvoročlanu porodicu.
U blizini su prodavnice, restorani, picerije… Opširnije

www.halkidiki.yolasite.com
064/140-8728 (Viber)
Pefkohori, 63085 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.halkidiki.yolasite.com
Pošalji upit za dostupnost 064/140-8728 (Viber)
Pefkohori, 63085 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Nov Halkidiki Apartman Caldera (50 m2) u Pefkohoriju opremljen je 2015. godine. Nalazi se na mirnoj lokaciji (450 m od mora), blizu starog trga (100 m) i prelepe crkve, odnosno samog centra Pefkohorija. Idealan je za četvoročlanu porodicu.
U blizini su prodavnice, restorani, picerije i taverne sa grčkom hranom i  muzikom.

Smeštaj

Apartman "Superior suite" se sastoji od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa kompletnom kuhinjom, i novog kupatila. Prva spavaća soba opremljena je novim francuskim ležajem, a druga spavaća sa dva nova odvojena  kreveta.

Sve sobe su moderno uređene sa novim nameštajem. Kuhinja je opremljena kuhinjskim priborom, šporetom, frižiderom i stolom za ručavanje. Apartman je dvostrano orijentisan, poseduje dve terase sa pogledom na more. Postoji i i klima uređaj (koji se posebno naplaćuje).

Cena najma celog apartmana po danu iznosi od 50 do 80 eura, u zavisnosti od termina i broja zakupljenih dana.

Vlasnici objekta su Srbi i možete sa njima komunicirati na srpskom na broj 064/140-8728 (može i putem Vibera).

Pefkohori - Kasandra

Pefkohori je udaljen oko 100km od Soluna i popularno je letovalište još od 1970-ih godina. To je malo mesto sa dugom peščanom i šljunkovitom plažom sa borovom šumom u pozadini koja letovalištu i daje ime. Mesto je nazvano po bogatoj borovoj šumi koja ga okružuje (pefko – borovo drvo; horio – selo).

Plaža Pefkohori je oko 800m dugačka, peskovitija je na južnom kraju gde je živopisni zaton. Na nekim delovima plaže apartmani su isuviše blizu pesku. Pefkohori je popularno odmaralište kod samih Grka za vreme vikenda može biti dosta gužve. Na samo nekoliko kilometara od Pefkohorija se nalazi i pozanata plaža Xenia ili Paljuri koja je jedna od najboljih plaža na celom Halkidikiju, i gosti smešteni u Pefkohoriju dosta često posećuju ovu prelepu plažu koja je povezana i autobuskom linijom, a vožnja traje samo oko 5 minuta.

Uske, krivudave ulice povezuju staro selo sa novim Pefkohori letovalištem. Mesto ima kaldrmisane ulice, kafiće, butike i gift-shop radnje namenjene turistima.

Pefkohori krase i prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža, osvetljeno šetalište pored mora, koje će već sa prvim večernim satima potpuno promeniti izgled. Tada postaje centar svih zbivanja, a tome doprinose i brojne taverne, riblji restorani, picerije i barovi. Tu je i sve ono što vam može zatrebati tokom letovanja – brojni hoteli, rent a car agencije, supermarketi, prodavnice, ambulanta, apoteka, pekare i pošta.

Na glavnom potezu Pefkohori plaže, neverovatno dugo šetalište pod palmama istačkano je picerijama, restoranima kao i tavernama i kafeima. U severnom delu postoje diskoteke za one koji uživaju u živom noćnom životu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Frižider
Šporet
Terasa
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare