€55 prosečna cena/dan


Komentara
1

Haus Wilma nudi udoban i miran smeštaj na centralnoj lokaciji po pristupačnim cenama za miran i opuštajući odmor.

Apartmani

Kompleks Wilmas Haus se sastoji od dva dvosobna apartmana. U svakoj sobi postoje dva kreveta, a na zahtev može se dodati i treći pomoćni ležaj. Apartmani… Opširnije

+30 25930 51946
+30 6932770255
Potos 64002 Thassos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
+30 25930 51946
Pošalji upit za dostupnost +30 6932770255
Potos 64002 Thassos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Haus Wilma nudi udoban i miran smeštaj na centralnoj lokaciji po pristupačnim cenama za miran i opuštajući odmor.

Apartmani

Kompleks Wilmas Haus se sastoji od dva dvosobna apartmana. U svakoj sobi postoje dva kreveta, a na zahtev može se dodati i treći pomoćni ležaj. Apartmani su izuzetno udobni i savremeno opremljeni.

Manji apartman ima mali kuhinjski deo, dok veći apartman ima kuhinju u posebnoj prostoriji. Kuhinje su kompletno opremljene i imaju aparat za kafu.

Svi apartmani imaju klima uređaj i TV. Iza kompleksa se nalazi lepo uređen vrt sa roštiljom i terasom na kojoj možete uživati u zalasku sunca. Takođe, kompleks ima i privatni parking.

Sadržaji Wilmas Haus Apartments

• Kompletno opremljena kuhinja
• Aparat za kafu
• Klima uređaj
• Wi-Fi internet
• TV
• Roštilj
• Terasa
• Parking
• Vrt

Kompleks Wilmas Haus je smešten na idealnoj lokaciji, a na udaljenosti od 700 metara od kompleksa nalazi se plaža i centar mesta Potos.

Bungalovi

Kompleks nudi i iznajmljivanje bungalova koji se nalaze u mestu Potos. Bungalovi se nalaze u malom stambenom naselju, daleko od buke i sa direktnim pristupom plaži. Bungalovi vam nude uživanje u prekrasnom okruženju.

Svi bungalovi imaju dve spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom i jednu sa krevetom na sprat. U veoma velikoj trpezariji i kuhinji nalaze se dva dodatna kreveta. Kuhinja je potpuno opremljena i ima frižider sa zamrzivačem i aparat za kafu. Bungalovi imaju dve terase i mogu da prime i veće porodice.

Pogodnosti Wilmas Haus Bungalova

• Dve spavaće sobe
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frižider sa zamrzivačem
• Aparat za kafu
• Dve terase
• Wi-Fi internet

Vlasnik kompleksa je nemačko-grčki par koji će vam pružiti toplu porodičnu gostoljubivost u prijateljskom ambijentu.

Potos

Mesto Potos nalazi se na južnoj strani ostrva Tasos, u zalivu između rtova Kefalas i San Antonio. Potos je udaljen 47km od glavog grada i luke Limenas i 28km od druge luke u mestu Prinos. Potos je 60 godina bilo ribarsko mesto koje se polako razvijalo i u poslednjih nekoliko godina je postalo jedno od najpopularnijih turističkih letovališta na ostrvu sa prelepim noćnim životom, sobama, apartmanima i sa svim ostalim uslugama koji će ispuniti sve vaše zahteve.

U mestu Potos postoji velika plaža sa kristalno čistom vodom, dužine oko 1 km i na dve lokacije vam nudi suncobrane, stolice, ležaljke... Na plaži se nalazi dosta restorana i kafića. Druga plaža se nalazi na istočnom obodu Agios Antonis i tu  su nalazi dosta restorana i luksuznih hotela.

Aerodrom Aleksandar Veliki je 27km udaljen od luke Kavala. Od luke Kavala do ostrva i luke Prinos vožnja trajektom traje 1.30h. Aerodrom je udaljen 10 km od luke Keramoti odakle možete trajektom stići do ostrva i grada Limenas za 30 minuta. U letnjem periodu trajekti za ostrvo Tasos polaze na svakih 30 minuta.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

252 Jelena Dragasevic   11/11/2016
Smislimo mi da odemo na bum u Grčku - konkretno na Tasos. Nećemo ništa da uplaćujemo; prespavaćemo u Solunčetu pa ujutro ranije krenuti put Tasosa i tamo, na licu mesta napraviti izbor... Vozasmo se mi, odosmo do Potosa (neke preporuke su bile da idemo tamo)... Pogledasmo 4,5 što soba, što apartmana... Ništa nam se ne sviđa... Kad budala dođe 3.septembra na bum - onda počneš da se češkaš po glavi... Ipak, Bog posla FRAU Wilmu. Odosmo do njenih apartmana... 700 metara od plaže... Nije baš blizu, ali... KADA SMO OTVORILI VRATA OD KUĆE - JA ODUŠEVLJENO RAZROGAČIH OČI! Da sam ja pravila tu kuću i te sobe, dvorište, baštu.... ETO - TO BI BAŠ TAKO IZGLEDALO! Nama je bilo super. Imali smo kola i obišli smo sve plaže i celo ostrvo!