OD 55€ dnevno


Komentara
0

Horizontas Hotel smešten je na samo 40 metara od plaže, u mestu Nea Plagia, na Halkidikiju, i idealan je izbor za parove i porodice koje žele da provedu lep odmor nadomak plaže. Hotel je udaljen od aerodroma u Solunu 45 km, a od samog grada Soluna 56 km.

Smeštaj

Opširnije
www.grckainfo.com
Nea Plagia 63200 Chalkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Nea Plagia 63200 Chalkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Horizontas Hotel smešten je na samo 40 metara od plaže, u mestu Nea Plagia, na Halkidikiju, i idealan je izbor za parove i porodice koje žele da provedu lep odmor nadomak plaže. Hotel je udaljen od aerodroma u Solunu 45 km, a od samog grada Soluna 56 km.

Smeštaj

Horizontas Hotel raspolaže sobama (12 soba - dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne) koje su ispred plaže Nea Plagije, i mogu da prime od 2 do 5 osoba.

Dvokrevetna soba ima površinu 16 kvadratnih metara. Uključuje: krevet za 2 osobe, satelitsku televiziju, klima uređaj i besplatan bežični internet. Dvokrevetna soba ima balkon s pogledom na ulicu.
Dvokrevetna soba sa delimičnim pogledom na more ima površinu 16 kvadratnih metara. Uključuje: krevet za 2 osobe, satelitsku televiziju, klima uređaj i besplatan bežični internet. Ova jedinica ima balkon s delimičnim pogledom na more.
Trokrevetna soba (porodični studio) ima površinu 19 kvadratnih metara. Uključuje jedan prostor koji ima krevet za 2 osobe i 1 pojedinačni krevet, čajnu kuhinju, satelitsku TV, klimu i besplatan bežični internet. Trokrevetna soba ima balkon s pogledom na ulicu.
Apartman sa delimičnim pogledom na more ima površinu 26 kvadratnih metara i ima jednu spavaću sobu i drugu prostoriju koja sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju i kauč na razvlačenje za 2 dece. Ova jedinica uključuje satelitsku TV, klimu, besplatan bežični internet i balkon s delimičnim pogledom na more.
Apartman sa pogledom na more ima površinu 29 kvadratnih metara i ima jednu spavaću sobu sa dodatnim ležajem i drugu prostoriju koja sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju i kauč na rasklapanje za 2 dece. Ova jedinica uključuje satelitsku TV, klimu, besplatan bežični internet i balkon s pogledom na more.

Hotel obezbeđuje besplatne suncobrane na plaži, takođe, odmah ispred hotela, nalazi se kafić gde gosti mogu piti kafu ili piće sa prijateljima i uživati u spoljnom prostoru, u blizini plaže.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD televizor sa satelitskim programima, WiFi internet
• Komforna terasa, pogled na more (većina jedinica)
• Potpuno opremljena čajna kuhinja sa malim šporetom ili rešoom za kuvanje i posuđem (u trokrevetnim i četvorokrevetnim jedinicama), frižider, kuvalo (u trokrevetnim i četvorokrevetnim jedinicama)
• Ortopedski jastuci i dušeci COCO-MAT
• Kupatilo sa tuš-kabinom
• Recepcija, TV sala-lobi, kafić, suncobrani na plaži, popust u tri restorana u mestu Nea Plagia za goste ovog hotela

Cene

  15.05 - 31.05 01.06 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Soba za 2 osobe 55 € 60 € 70 € 60 €
Soba za 3 osobe 60 € 70 € 80 € 70 €
Soba za 4 osobe 75 € 85 € 100 € 85 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Depozit u ovom objektu ne nepovratan u slučaju otkazivanja
• Doručak - 7 €/dnevno po osobi (deca do 3 godine - besplatan doručak)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene, ostatak od 60% se plaća pri dolasku u objekat

Nea Plagia - Halkidiki

Nea Plagia se nalazi na 60 km od Soluna i predstavlja turistički neotkriveni deo severozapadnog Halkidikija, na samom ulasku na Halkidiki. Letovalište je omiljeno kod mnogih Grka koje su je do sada uspešno čuvali samo za sebe. Peščana plaža duga oko četiri kilometra, šetalište sa brojnim palmama i mediteranskom vegetacijom, restorani nacionalne kuhinje, kao i brojni kafići dovoljan su razlog da se poseti ovo mesto. U srcu sezone ovo mesto nudi bogat noćni život.

Osobenost mesta daju fontane koje već u suton deluju atraktivno zahvaljujući raznoraznim reflektorima u boji koji ih osvetljavaju, menjaju svoj izgled i mesto su okupljanja turista i meštana. Nea Plagia je odličan izbor za ljubitelje prostrane peščane plaže, sa šetalištem ukrašenim kandelebarima, iza kojih je široki zeleni pojas i mirno mesto bez mnogo saobraćaja.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Električni čajnik
Grejanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Lobi/TV sala
Rerna
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Posluga u sobi
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare