OD 30€ dnevno


Komentara
0

Kompleks Horto View Apartments nalazi se u mestu Horto, u oblasti Pelion, na samo 40 metara od mora. Horto je jedan od dragulja poluostrva Pelion, a smešten je tik uz kristalne vode zaliva Pagasitik, na udaljenosti od 46 km od grada Volosa. Kompleks nudi lep izbor udobnih i kvalitetnih apartmana koji su idealni za smeštaj ukoliko za odmor izaberete… Opširnije

www.hortoview.com
+30 24230 65333
+30 6988 379611
Hortο, Pelion, Greece, 37006
Pošalji upit za dostupnost
www.hortoview.com +30 24230 65333
Pošalji upit za dostupnost +30 6988 379611
Hortο, Pelion, Greece, 37006


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks Horto View Apartments nalazi se u mestu Horto, u oblasti Pelion, na samo 40 metara od mora. Horto je jedan od dragulja poluostrva Pelion, a smešten je tik uz kristalne vode zaliva Pagasitik, na udaljenosti od 46 km od grada Volosa. Kompleks nudi lep izbor udobnih i kvalitetnih apartmana koji su idealni za smeštaj ukoliko za odmor izaberete ovaj predivni deo poluostrva. 

Apartmani su smešteni u veoma mirnom delu grada, okruženi su zelenilom, i pružaju neverovatan panoramski pogled na ceo zaliv Pagasitik. 

Smeštaj 

Apartmani su smešteni u zgradi izgrađenoj od kamena u neoklasičnom stilu, koja je, iako nedavno renovirana i proširena, ipak zadržala arhitektonski stil izgradnje karakterističan za Pelion. 

Svi apartmani su veoma udobni, moderno opremljeni i lepo uređeni, a obuhvataju dnevnu sobu sa potpuno opremljenom kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i balkon ili terasu, gde možete sesti i uživati u lepoti i miru koji vas okružuje. Svi imaju obezbeđen klima uređaj i bežični internet. 

Tokom letnjih meseci, temperatura u apartmanima je veoma prijatna. Svi apartmani su veoma prostrani i mogu da prime do 4 osobe. 

Sadržaji i usluge

• Dnevni boravak 
• Potpuno opremljena kuhinja (frižider, električni šporet, posuđe, aparat za kafu) 
• Trpezarijski sto
• Klima uređaj 
• Bežični internet 
• LCD TV 32"
• Kupatilo (sa tuš kabinom) 

Horto - Pelion

Živopisni grad Horto se nalazi na obali zaliva Pagasitik u južnom delu poluostrva Pelion i predstavlja savršenu destinaciju za miran i opuštajući odmor. Grad je udaljen oko 46 km od grada Volosa, i samo 3 km od grada Argalasti, koji je jedan od glavnih gradova u južnom delu poluostrva. 

U Hortu ćete naći prelepu plažu okruženu bogatim maslinjakom, koji doseže bukvalno sve do plaže. Grad je veoma tradicionalan i živopisan, te možete uživati u mirnom okruženju, daleko od buke i stresa svakodnevnog gradskog života. 

Iako je dosta turistiški razvijen, Horto je zadržao svoj tradicionalni izgled i atmosferu. Postoji veliki broj taverni, gde se možete smestiti i uživati u sveže pripremljenim obrocima na samoj obali mora. Takođe bi trebalo da probate i neke od ukusnih morskih plodova i svežu ribu.

Više o Pelionu pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod - Western Union

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare