OD 33€ dnevno


Komentara
0

U prelepom mestu Ierissos na Halkidikiju nalazi se Hotel Alkionis sa prostranim i komfornim sobama koje će pretvoriti vaš odmor u nezaboravno iskustvo.

Hotel Alkionis nalazi se tačno ispred mora. Neverovatna peščana plaža dugačka je 11 km, sa kristalno čistim morem i nagrađena je Plavom zastavicom.… Opširnije

www.alkionis.gr
+30 2377022577
+30 6972806293
Ierissos Chalkidiki, 63075
Pošalji upit za dostupnost
www.alkionis.gr +30 2377022577
Pošalji upit za dostupnost +30 6972806293
Ierissos Chalkidiki, 63075


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

U prelepom mestu Ierissos na Halkidikiju nalazi se Hotel Alkionis sa prostranim i komfornim sobama koje će pretvoriti vaš odmor u nezaboravno iskustvo.

Hotel Alkionis nalazi se tačno ispred mora. Neverovatna peščana plaža dugačka je 11 km, sa kristalno čistim morem i nagrađena je Plavom zastavicom. Plaža je organizovana sa barom, ležaljkama i suncobranima, a ima i spasioce. Pored plaže nalaze se prodavnice i taverne. Ierissos je mesto koje nudi miran i opuštajući odmor.

Odlična usluga, prijateljsko osoblje, udoban hotel, specifična dekoracija i jedinstveno okruženje čine savršenu slagalicu za prijatan odmor.

Smeštaj

Hotel Alkionis ima dvadeset jednu sobu, gde se udobno može smestiti četrdeset osam osoba. Osećaj toplog gostoprimstva dominira u unutrašnjim oblastima hotela, što čini Vaš boravak potpuno opuštenim.

Sa terasa možete uživati u pogledu na beskrajno plavetnilo mora i prekrasnu plažu Ierissos.

Hotel Alkionis ima:

• Parking
• Veliki salu za doručak
• Lobi sa kaminom i TV-om
• Atrium (dnevni boravak u dvorištu hotela)
• Internet

Sobe hotela Alkionis sadrže:

• Klima uređaj
• TV
• Room Servis
• Terase sa pogledom na more
• Frižider
• Potpuno opremljenu kuhinju (4 od 21 sobe)
• Kupatilo sa tuš kabinom i Jacuzzi
• Sef
• Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev

Dvokrevetna soba - 2 kreveta ili 1 bračni krevet
Minimalan boravak - 6 noćenja
Polupansion - doručak i večera
Dostupne su ponude i za trokrevetne, četvorokrevetne i povezane sobe.

Ierissos - Halkidiki

Ierissos (Jerisos) je veliko odmaralište pored mora, severoistočno od poluostrva Atos, oko 100km od Soluna i 80km od Poligirosa. To je jedan od većih gradova u regionu sa preko 3.000 ljudi koji tu žive, od kojih se mnogi bave ribarstvom, pošto je ovo glavna oblast ribolova.

Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska sa Plavom Zastavom koja se nežno spušta u more. Postoje kafići i taverne iza plaže, šetalište i travnate oblasti sa klupama i hladom. Nekoliko barova na plaži prate liniju obale, a tu je i drveće da pruži prirodni hlad. Uobičajeni sportovi na vodi su u ponudi. Čini se da se plaža pruža do beskonačnosti i možete šetati nekoliko kilometara pre nego što ne nestane peska.

Ima dosta kulturnih aktivnosti koje biste očekivali od grada ove veličine. Tokom leta kulturna zajednica nazvana „Kligenis“ organizuje mnoge događaje. Glavni festivali se održavaju u Crkvi Proroka Ilije 20. juna i Svetog Pavla, 29. juna. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Jacuzzi
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Lobi/TV sala
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Posluga u sobi
Sef
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare