OD 32€ dnevno


Komentara
0

U mestu Neos Marmaras na Sitoniji nalazi se Hotel Angelika, smešten u privatnoj kući na tri sprata, oko 500m od gradske plaže u Neos Marmarasu. U prizemlju i na prvom spratu nalaze se studija i apartmani za izdavanje.

Hotel Angelika ima dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja,… Opširnije

www.angelikanm.gr
+30 23750 72476
+30 694 3532377
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.angelikanm.gr +30 23750 72476
Pošalji upit za dostupnost +30 694 3532377
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

U mestu Neos Marmaras na Sitoniji nalazi se Hotel Angelika, smešten u privatnoj kući na tri sprata, oko 500m od gradske plaže u Neos Marmarasu. U prizemlju i na prvom spratu nalaze se studija i apartmani za izdavanje.

Hotel Angelika ima dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, trokrevetne sobe i dva dvosobna apartmana, kapaciteta četiri i pet osoba. Sve sobe su nedavno renovirane sa potpuno novim kupatilima i kuhinjama.

Sve sobe sadrže:

• TV
• Klima uređaj
• Besplatan Wi-Fi internet
• Potpuno opremljena kuhinja
• Kupatilo
• Balkon

Apartmani sa dve sobe su idealni za smeštaj porodice.

Hotel Angelika se nalazi u centralnom delu mesta Neos Marmaras, na udaljenosti od 500m od centralne plaže, a ukoliko imate kola možete da posetite i druge manje plaže, koje se nalaze na maloj udaljenosti od vile.

Neos Marmaras

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih odmarališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice na severnom kraju velikog zaliva oko 110km od Soluna.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Plaže su međutim sasvim male imajući u vidu broj onih koji ovde letuju i iako ima nekih sportova na vodi mnogo je bolja ponuda u Porto Karasu, preko puta zaliva ka jugu samo 2km dalje.

Centar letovališta Neos Marmarasa je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru je nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju po borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare