OD 66€ dnevno


Komentara
0

Hotel Anna Studios & Apartments nudi odličan smeštaj pored mora, na plaži "Golden Beach" na ostrvu Tasos. Plaža se prostire 3 km duž zaliva, u oblasti sa mnogo pogodnosti, aktivnosti, restorana i, najbitnije, sa kristalno čistim morem, koje je u većini delova… Opširnije

www.grckainfo.com
Golden Beach, Skala Potamia, 64004 Thassos
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Golden Beach, Skala Potamia, 64004 Thassos


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Anna Studios & Apartments nudi odličan smeštaj pored mora, na plaži "Golden Beach" na ostrvu Tasos. Plaža se prostire 3 km duž zaliva, u oblasti sa mnogo pogodnosti, aktivnosti, restorana i, najbitnije, sa kristalno čistim morem, koje je u većini delova veoma plitko.

To je perfektna destinacija za porodične odmore, putovanja sa prijateljima ili romantični dolazak sa partnerom. Gosti će iskusiti toplu grčku dobrodošlicu, zahvaljujući vlasnicima, koji brinu o Vašem odmoru na Tasosu. 

Dodatno, smeštaj je u potpunosti renoviran, veoma prijatan i pozicioniran je blizu svega što gostima može zatrebati tokom boravka u mestu Skala Potamija. 

Studija

• Studija se sastoje od jedne sobe, sa povezanom kuhinjom, privatnim balkonom i kupatilom. Oni zauzimaju frontalni deo zgrade hotela, sa pogledom na more, a pojedini imaju pogled na planine. Svaki studio ima veliki bračni krevet i prima 2 do 4 osobe. Svakom studiju pripada jedan suncobran i dve ležaljke na plaži, ispred hotela.  

Apartmani

• Apartmani se sastoje od dve sobe odvojene vratima sa kuhinjom, dva privatna balkona i kupatilo. Hotel ima apartmane u frontalnom delu zgrade, sa pogledom na more, i u bočnom delu zgrade, sa pogledom na planine. Svaki apartman ima dva bračna kreveta i jedan pojedinačni krevet i prima do 5 osoba. Svakom apartmanu pripada jedan suncobran i dve ležaljke na plaži, ispred hotela.  

Usluge i sadržaji

• Besplatan Wi-Fi internet
• Klima uređaj
• Potpuno opremljena čajna kuhinja
• Frižider
• Privatna terasa
• 1 besplatni suncobran i 2 bležaljke po svakom smeštaju
• Parking
• Mali kućni ljubimci su dozvoljeni
• Svakodnevno čišćenje
• Promena peškira i posteljine na svaka tri dana

Cene

  01.06 - 30.06 01.07 - 14.07 15.07 - 31.07 01.08 - 31.08 16.09 - 30.09
Studio
2 osobe
66 € 77 € 83 € 94 € 66 €
Studio
3 osobe
72 € 83 € 94 € 94 € 72 €
Apartman - 4 osobe
(dve sobe)
88 € 122 € 133 € 145 € 88 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 55% od ukupne cene, ostatak od 45% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Golden Beach - Tasos

Zaliv Golden Beach ima peščanu plažu od preko dva kilometra, sa nekoliko malih delova gde su stene i šljunak. Glavna odlika plaže Golden Beach je čist beli pesak, vrlo fin i savršen za decu, da se igraju i prave dvorce od peska. Plaža je dobila ime zbog boje peska u popodnevnim satima, kada sunce sija jako, dajući mu zlatnu boju i ponosno nosi oznaku Plave zastavice. 

Šetajući od južnog kraja plaže ka severu, naići ćete na turističko naselje Skala Panagia, koje zauzima brda duž drugog kraja Zlatne plaže, poznatog kao Chrissi Ammoudia. U mestu Skala Panagia možete posetiti seosku crkvu, obići tradicionalne kućne fabrike za proizvodnju maslinovog ulja, kupovati suvenire ili seoske proizvode, a na kraju ručati ili večerati tradicionalna grčka jela, jagnjetinu na ražnju ili svežu ribu, u nekoj od mnogo taverni.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Svakodnevno čišćenje
Čajna kuhinja
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare