OD 40€ dnevno


Komentara
0

Hotel Aphrodite smešten je na obali Keramotija, na Kavali, na samo nekoliko metara od plaže. Zapadno i ispred hotela nalazi se zelena borova šuma koja pruža šanse za šetnje i sportske aktivnosti. Plaža od 5 km od belog peska proteže se ispred hotela, sa plavim egejskim… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Aphrodite smešten je na obali Keramotija, na Kavali, na samo nekoliko metara od plaže. Zapadno i ispred hotela nalazi se zelena borova šuma koja pruža šanse za šetnje i sportske aktivnosti. Plaža od 5 km od belog peska proteže se ispred hotela, sa plavim egejskim vodama i pogledom na dva zelena ostrva, Tasoulu i Tasos.

Smeštaj

Hotel ima tri tipa smeštajnih jedinica. Superior apartman može da ugosti  4 osobe, studio deluxe 3 osobe, a standard apartman može da ugosti 4 osobe. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, Wi-Fi internet, TV, čajnu kuhinju sa frižiderom i opremljeno kupatilo. Hotel ima svoj parking. U hotelu se služi doručak uz doplatu.

Sadržaji i usluge

• Doručak
• Klima uređaj
• ViFi internet, TV
• Kuhinja, frižider
• Kupatilo, tuš kabina
• Terasa
• Parking

Cene

  01.10 - 31.05

01.06 - 30.06
14.09 - 30.09

01.07 - 13.09
Studio
2 osobe
pogled sa zadnje strane
40 € 50 € 60 €
Studio
2+1 osoba
pogled sa zadnje strane
45 € 55 € 65 €
Studio
2 osobe
pogled sa prednje strane
40 € 50 € 70 €
Studio
2+1 osoba
pogled sa prednje strane
45 €  55 €  75 €
Apartman
2 osobe
50 € 60 € 80 €
Apartman
2+1 osoba
55 € 65 € 85 €

Apartman
2+2 osobe

60 € 70 € 90 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika
• Doplata za doručak je 7 EUR/po osobi/po danu
• Jedno dete mlađe od 5 godina boravi besplatno

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Keramoti

Grad Keramoti se nalazi u oblasti Kavala – približno na jednakoj udaljenosti između regionalnih gradova Kavala i Ksanti. Keramoti je malo mesto, poznato po tome, jer ga turisti uglavnom koriste kao polaznu luku za put na ostrvo Tasos, a ovo je i vrlo kvalitetna destinacija za letovanje, sa prelepom plažom i vrlo povoljnim cenama. U samom mestu Keramoti ima par prodavnica, restorana, taverni, prodavnica suvenira, pošta, apoteka, nekoliko pekara koji se nalaze u centru, a tu se nalazi i šetalište odakle kreće i trajekt za ostrvo Tasos.

Keramoti ima prelepu peščanu plažu Ammoglossa, sa providnom vodom punom školjki, a plitka voda je idealna za decu. Plaža je nagrađena Plavom zastavicom i na plaži mogu da se iznajme ležaljke sa suncobranima, a na raspolaganju su tuševi, spasilac i sportovi na vodi.

U oblasti Keramotija se organizuje obilazak reke Mestos koje je zaštićeno područje prirode. Delta reke Mestos sa svojim mnogobrojnim manjim i većim lagunama, jezerima i močvarama je pravi raj za ljubitelje ekološkog, ornitološkog turizma.

Keramoti je udaljen od Soluna 199 km, a od mesta Kavala 38 km. Najbliži aerodrom je u Kavali (KVA) na svega 12 km. Samo mesto je udaljeno 18 km od čuvenog auto puta Egnatia Odos koji spaja Solun sa turskom granicom. Iz luke u Keramotiju potrebno je samo 30 minuta do se stigne do ostrva Tasos.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Posluga u sobi
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare