OD 70€ dnevno


Komentara
0

Hotel Aristis Mansion je tradicionalni hotel smešten u srcu predela Zagori, u oblasti Epir, na obroncima planine Pindus, na mestu koje idealno spaja prirodnu lepotu i tradiciju, čiji je bitan deo poznata epirska arhitektura, koja je deo kulturnog identiteta ovog kraja. Hotel Aristis… Opširnije

www.arhontiko-aristis.gr
+30 26530 42210
+30 6945 676261
Aristi 44004 Zagoriou, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.arhontiko-aristis.gr +30 26530 42210
Pošalji upit za dostupnost +30 6945 676261
Aristi 44004 Zagoriou, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Aristis Mansion je tradicionalni hotel smešten u srcu predela Zagori, u oblasti Epir, na obroncima planine Pindus, na mestu koje idealno spaja prirodnu lepotu i tradiciju, čiji je bitan deo poznata epirska arhitektura, koja je deo kulturnog identiteta ovog kraja. Hotel Aristis Mansion star je najmanje 200 godina, ali je restauriran pažljivo od strane porodice Dimitriadi, koja je hotel uredila vodeći računa o svakom detalju.

Posebna prednost ovog kompleksa je njegova pozicija sa koje se pruža pogled na okolna mesta, prirodno bogatstvo planine Pindus, i idealna je baza za sve one koji žele da posete tradicionalna mesta oblasti Zagori ali i šire područje.

Nedavno je završeno proširenje hotela, čime se povećao smeštajni kapacitet na 22 sobe za 2, 3 ili 4 osobe, koje su sa kupatilom, kaminom, telefonom i svim modernim sadržajima koje savremeni gost može očekivati posmatrajući 4 lepe zgrade kompleksa, kao što je veliki prijemni prostor, restoran, bar i pergole.

Sve prostorije smeštaja pružaju posebnu toplinu, dok su dominantni elementi - kamen i drvo - zaboravljeni od strane modernog gradskog stanovnika, doprineli atmosferi mira i starinske lepote.

U baru gosti mogu uživati u doručku, kafi ili piću, u kombinaciji s lepim pogledom na klisuru Vikos i netaknute planine Nacionalnog parka Pindus. Restoran hotela je otvoren tokom cele godine sa autentičnom grčkom kuhinjom i isključivo lokalnim proizvodima.

Usluge i sadržaji

• Dušeci Cocomat, ćebad
• TV, telefon
• Nezavisno grejanje
• Kupatilo, fen za kosu, peškiri
• Svakodnevno čišćenje
• Hidromasaža (u nekim sobama)
• Kamin (u nekim sobama)
• DVD (u nekim sobama)
• Mini bar (u nekim sobama)
• Restoran
• Bar u holu
• Švedski doručak (sa lokalnim proizvodima)
• Sala koja služi za manje konferencije (25-30 osoba)
• Soba za bilijar, soba za stone igre

ONLINE REZERVACIJU smeštaja možete uraditi OVDE.

Zagorohoria

Oblast Zagorohoria ili Zagori, 46 tradicionalnih planinskih sela sa kamenim kućicama, uske kaldrmisane uličice, stari kameni mostovi i "kamene šume", planinski pejzaži, reke i potoci, vodopadi, dva nacionalna parka, najdublji kanjon na svetu - Vikos, prirodni kaskadni bazeni usečeni među stenama, crkve i litice iznad kojih klecaju kolena, svuda oko vas pogled na vrhove planina na kojima se i leti nazire sneg, neverovatna količina lepote u prečniku od samo nekoliko kilometara i zaista nestvarna priroda. Više o oblasti Zagorohoria pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Bar
Doručak
Svakodnevno čišćenje
DVD player
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Jacuzzi
Lobi/TV sala
Spoljna trpezarija
Kupatilo
Recepcija
Restoran
Tuš/kada
Terasa
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Master/Visa Card - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare