OD 26€ dnevno


Iskustva
0

Hotel Athorama se nalazi u oblasti Svete Gore (Atosa) na putu ka mestu Ouranoupolis i ima predivan pogled na Svetu Goru, zaliv Siggitikos i slikovito ostrvo Ammouliani.

Hotel Athorama je porodični hotel sa smeštajem u prijateljskom okruženju koji ne nude… Opširnije

www.athorama.gr
0030 2377 031195
Ouranoupolis 63075 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.athorama.gr 0030 2377 031195
Pošalji upit za dostupnost
Ouranoupolis 63075 Halkidiki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Hotel Athorama se nalazi u oblasti Svete Gore (Atosa) na putu ka mestu Ouranoupolis i ima predivan pogled na Svetu Goru, zaliv Siggitikos i slikovito ostrvo Ammouliani.

Hotel Athorama je porodični hotel sa smeštajem u prijateljskom okruženju koji ne nude veći hoteli i turistički centri.

Idealan je za goste koji žele jednostavan i opuštajući odmor blizu prelepe prirode i daleko od gradske gužve.

Smeštaj

Hotel se sastoji od 30 soba različitog tipa: dvokrevetnih soba, trokrevetnih soba i porodičnih apartmana. Smeštajne jedinice su opremljene svim modernim sadržajima.

Dvokrevetne sobe

• 14 dvokrevetnih soba od 22 kvadratna metra koje u svom sklopu imaju: frižider, klima uređaj, fen za kosu, TV i velike terase sa pogledom na more, šumu i Svetu Goru

Trokrevetne sobe

• 4 trokrevetne sobe od 30 kvadratnih metara koje u svom sklopu imaju: frižider, klima uređaj, fen za kosu, TV i velike terase sa pogledom na more, šumu i Svetu Goru.

Apartmani

• 14 apartmana od 40 kvadratnih metara sastoje se od dnevne sobe sa dva odvojena kreveta i jedne spavaće sobe sa jednim francuskim ležajem. Apartmani su potpuno opremljeni i imaju: frižider, klima uređaj, fen za kosu, TV i velike terase sa pogledom na more, šumu i Svetu Goru. Pored toga, neki od apartmana imaju kamin. Apartmani se nalaze u glavnoj zgradi, a postoje i nezavisni apartmani nedaleko od glavne zgrade.

Većina smeštajnih jedinica ima pristup bežičnom internetu. U holu hotela postoji kompjuter sa besplatnim pristupom internetu.

Usluge i sadržaji

Hotel Athorama u svom sklopu ima:

• Restoran
• Bar
• Salu za doručak
• Bazen
• Bazen za decu
• Bar pored bazena
• Teretanu
• Košarkaško igralište
• Fudbalsko igralište
• Dečije igralište
• Parking prostor
• SPA
 
Doručak i ostali obroci se spremaju sa lokalnim i domaćim proizvodima.

U restoranu hotela koji obuhvata zatvoreni i otvoreni prostor gosti mogu da uživaju u jelima iz grčke kuhinje sa predivnim pogledom na more i ostrvo Ammouliani.

U popodnevnim i večernjim satima kuvaju se jela u tradicionalnoj peći na drva ili na roštilju pored bazena. Bazen ima dimenzije 10m x 20m i pored se nalazi bazen za decu koji je opremljen đakuzijem.

Isti prostor je na raspolaganju i za proslavu različitih događaja: venčanja, rođendane...

Nea Roda

Nea Roda je najuža tačka poluostrva Atos na severnoistočnoj obali oko 125km istočno od Soluna. Ovo živopisno mesto je popločano uskim uličicama i tradicionalnim kamenim kućama sa dvorištima punim cveća, iako je izgrađeno dosta novih zgrada poslednjih godina. Centrom Nea Rode dominira crkva Presvete Bogorodice. Duga prava peščana plaža krivuda na istočnom kraju do male i veoma zaklonjene luke koja je sagrađena na rtu. Tu su i taverne sa morskim plodovima, barovi i kafići duž obale.

Zaklonjeni zaliv je takođe popularan kod surfera i vozača glisera. Ka unutrašnjosti postoje svi objekti koje biste očekivali od malog grada na moru, uključujući i bioskop na otvorenom. U mestu postoji nekoliko hotela i apartmana, a svakodnevna krstarenja polaze ka poluostrvu Atos.


Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Parking
SPA
Klima uređaj
Ležaljke i suncobrani
Doručak
TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva