OD 24€ dnevno


Komentara
0

Hotel Elsa je izgrađen 2003. godine, na poluostrvu Kasandra, na očaravajućem Halkidikiju sa zlatnim peščanim plažama, živim noćnim životom i dobrom hranom.

Hotel se nalazi u Polihronu, u jednom od najlepših mesta na zapadnom delu poluostrva,… Opširnije

www.hotelelsa.gr
+30 2374 052004
+30 6944 676345
Polichrono 63085 Kassandra Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.hotelelsa.gr +30 2374 052004
Pošalji upit za dostupnost +30 6944 676345
Polichrono 63085 Kassandra Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Elsa je izgrađen 2003. godine, na poluostrvu Kasandra, na očaravajućem Halkidikiju sa zlatnim peščanim plažama, živim noćnim životom i dobrom hranom.

Hotel se nalazi u Polihronu, u jednom od najlepših mesta na zapadnom delu poluostrva, na udaljenosti od samo 50 metara od mora. Hotel Elsa je oaza mira i relaksacije i kombinuje moderne sadržaje sa tradicijom malog porodičnog hotela.

Sve to na udaljenosti od samo nekoliko minuta hoda od centra mesta Polihrono koje ima prodavnice, restorane, barove, živopisne ulice i gostoljubive ljude.

Smeštaj

Hotel Elsa ima dvanaest savremeno opremljenih i prostranih apartmana koji su idealni za porodice i grupe prijatelja.

Svaki od apartmana se sastoji od dve sobe: spavaće i dnevne dobe. Dnevna sobu ima kauč na razvlačenje u bračni krevet i trpezarijski sto. Tu je i potpuno opremljena kuhinja i kupatilo i na kraju spavaća soba sa udobnim krevetima, TV-om, klima uređajem i balkonom sa predivnim pogledom na more.

Svi apartmani su dizajnirani tako da se udobno mogu smestiti porodice sa dvoje ili troje dece, ili grupa od 2 do 5 osoba.

Postoje i dva apartmana u uglu kompleksa sa dva kreveta koji imaju kupatilo, kuhinju i veliki balkon sa pogledom na more.

Sve kuhinje u svom sklopu imaju:

• Frižider
• Rešo
• Rerna
• Sve za kuvanje
• Posuđe

Hotel ima prostrani parking prostor.

Bar & bazen

U hotelu možete uživati u bazenu tokom dana od 10:00 do 15:00 i od 17:00 do 20:00 pod nadzorom spasilaca radi vaše bezbednosti.

Besplatan Wi-Fi Internet pristup je obezbeđen u sklopu svih javnih mesta hotela. Na recepciji hotela dobićete korisničko ime i lozinku za internet.

I naravno, uvek možete uživati u kafi, soku ili piću u baru hotela koji je otvoren od jutra do večernjih časova.

Lokacija

Udaljenost hotela od aerodroma u Solunu je 90 kilometara. Postoji redovna autobuska linija između Soluna i Halkidikija. Takođe, u oblasti Halkidikija postoje svakodnevne autobuske linije koje povezuju mesta na Halkidikiju, a tu je i taksi za one koji žele da obiđu lepe plaže i znamenitosti regiona.

Za sva pitanja i pomoć oko prevoza do hotela Elsa kontaktirajte vlasnike kompleksa.

Polihrono

Polihrono je popularno letovalište na Halkidikiju, na istočnoj obali poluostrva Kasandra, 90 km jugoistočno od Soluna. Ovo mesto karakteriše kristalno čista voda zaliva Toroneos, duga osunčana peščana plaža sa postepenim ulaskom u more i okolne planine obrasle maslinjacima i borovim šumama. Polihrono gostima pruža maksimalnu udobnost u brojnim hotelima i vilama, te provod u modernim barovima i kafićima, tradicionalnim grčkim tavernama, restoranima, a tu je i veliki broj prodavnica, pekara, ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija, pošta, apoteka, ambulanta.

Plaža Polihrono je jedna od većih i čistijih plaža na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavicom. Plaža je idealno mesto za porodice i mlade ljude koji žele da uživaju u svom odmoru. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.


Sadržaji objekta

Bar
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare