OD 50€ dnevno


Komentara
0

Hotel Kriopigi nalazi se na oko 800 metara od plaže nagrađene Plavom zastavom, u blizini mesta Kriopigi, na poluostrvu Kasandra. Kompleks je izgrađen poštujući lokalni arhitektonski stil, okružen šumom, pruža brojne sadržaje, kvalitetnu uslugu, i neograničen pogled na zaliv Toroneos i područje Sitonije. Atrakcija hotela je mala… Opširnije

www.grckainfo.com
Kriopigi, Halkidiki Greece 63077
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Kriopigi, Halkidiki Greece 63077


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Kriopigi nalazi se na oko 800 metara od plaže nagrađene Plavom zastavom, u blizini mesta Kriopigi, na poluostrvu Kasandra. Kompleks je izgrađen poštujući lokalni arhitektonski stil, okružen šumom, pruža brojne sadržaje, kvalitetnu uslugu, i neograničen pogled na zaliv Toroneos i područje Sitonije. Atrakcija hotela je mala zbirka old tajmera, ukupno 8, u kojima mogu uživati ljubitelji automobila. Međunarodni aerodrom u Solunu udaljen je 81 km od kompleksa.

Smeštaj

Dvokrevetna premium soba (površine 20 m²) - nedavno renovirana, opremljena Sat-TV-om, muzičkim programima, individualnim klima uređajem, mini frižiderom, telefonom, sefom, kupatilom sa tušem ili kadom, fenom za kosu, balkonom ili terasom. Može da primi 3 osobe, maksimum 2 odrasle osobe.

Dvokrevetna superior soba (površine 25 m²) - opremljena balkonom, Sat-TV-om, muzičkim programima, individualnim klima uređajem, mini frižiderom, telefonom, kupatilom sa kadom, fenom za kosu.  Može da primi 3 osobe, maksimum 2 odrasle osobe.

Junior apartman sa pogledom na more (površine 45 m²) - apartman sa velikim balkonom, beskrajnim pogledom na more i luksuznim nameštajem. Uključuje: potpuno opremljenu dnevnu sobu, odvojenu spavaću sobu, mini frižider, veliko kupatilo sa kadom, fen za kosu, sef, Sat-TV, muzičke programe i DVD plejer. Može da primi 4 osobe, maksimum 3 odrasle osobe.

Porodični apartman (površine 45 m²) - apartman sa dve spavaće sobe i jednim kupatilom. Može da primi 4 osobe, maksimum 3 odrasle osobe.

Porodična soba sa krevetom na sprat (površine 25 m²) - opremljen balkonom, Sat-TV-om, muzičkim programima, individualnim klima uređajem, mini frižiderom, telefonom, bračnim krevetom i krevetom na sprat za dvoje dece, i kupatilom sa kadom i fenom za kosu. Može da primi 4 osobe, maksimum 2 odrasle osobe.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu
• Recepcija, telefon, sef, poziv za buđenje, pomoć pri iznajmljivanju automobila, motora ili planinskih bicikala, slanje / primanje faxa, medicinska nega, usluga pranja / hemijskog čišćenja
• TV sa kablovskim i satelitskim programima, WiFi internet
• Frižider
• All inclusive usluga, restoran
• Svakodnevno čišćenje
• Privatni balkon ili terasa, pogled na planine, pogled na more
• Vrt, dečije igralište, bazen, bar pored bazena
• Spa centar, sauna, đakuzi (uz doplatu) 
• Transfer od/do aerodroma, besplatan parking, vozić za transfer do plaže

Kriopigi - Kasandra

Kriopigi se nalazi na Kasandri, 90 km od Soluna. Mesto je izgrađeno na padinama prelepih zelenih brda i pruža zapanjujući pogled na zaliv. Savršeni klimatski uslovi, kombinacija zelenih planina i čistog mora (dve plaže nagrađene Plavom zastavicom), sve to zajedno čini Kriopigi visoko kvalifikovanim i veoma posećenim prelepim turističkim mestom. 

Mesto je puno savremenih hotela i vila, kamping mesta, barova, taverni, prodavnica... Obzirom da je Kriopigi popularna destinacija za letovanje, postoji i veliki izbor zabavnih aktivnosti, uključujući i vodene sportove. Kalitea, sa svojim restoranima, barovima i noćnim životom, nalazi se na 4 km od Kriopigija.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Bar
Doručak
Svakodnevno čišćenje
DVD player
Lift
Vrt
Fen za kosu
Jacuzzi
Usluga pranja veša
Lobi/TV sala
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
SPA
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare