OD 45€ dnevno


Komentara
1

Na lepoj i mirnoj lokaciji neposredno ispred mesta Agios Nikolaos, na Sitoniji, i oko 3 km od prelepe peščane plaže Trani Ammouda (Livrochio), nalazi se House Anna. U pitanju je odlično i kvalitetno opremljen apartman, u odvojenoj kući, koja može da primi do 4 osobe. Smeštaj je idealan za porodice sa vrlo lepo… Opširnije

www.houseanna.gr
+30 6977323260
Agios Nikolaos, Sithonia - Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.houseanna.gr
Pošalji upit za dostupnost +30 6977323260
Agios Nikolaos, Sithonia - Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na lepoj i mirnoj lokaciji neposredno ispred mesta Agios Nikolaos, na Sitoniji, i oko 3 km od prelepe peščane plaže Trani Ammouda (Livrochio), nalazi se House Anna. U pitanju je odlično i kvalitetno opremljen apartman, u odvojenoj kući, koja može da primi do 4 osobe. Smeštaj je idealan za porodice sa vrlo lepo uređenim spoljnim prostorom.

Usluge i sadržaji

• Potpuno renoviran u 2015. godini kako bi zadovoljio potrebe svih posetilaca.
• Odličan apartman koji može da primi do 4 osobe.
• Potpuno opremljena kuhinja
• Jedna spavaća soba sa bračnim krevetom.
• Sofa u dnevnoj sobi koja se rasklapa i postaje bračni krevet, TV sa ravnim ekranom.
• Kupatilo, fen, pegla.
• Krevetac za bebe.
• Predivan vrt koji nudi lepo izgrađen paviljon kako biste uživali u obroku ili kafi. Idealno za decu, koja imaju puno prostora za igru
• Roštilj i velika spoljna trpezarija objedinjuje sve goste, nudeći trenutke uživanja i opuštanja.
• Privatni parking za 2 automobila.

Mesto zadovoljava sve potrebe posetilaca jer ima supermarket, apoteke, zdravstveni centar i mnoštvo prodavnica (udaljenost od mesta: 700m).

Agios Nikolaos - Sitonija

Agios Nikolaos se nalazi na severo-istočnom delu Sitonije i to je planinsko mesto poznato po tradicionalnim kućama iz 19. veka koji su karakteristični primeri narodnog graditeljstva. Mirna i opuštajuća atmosfera u mestu doprinose tome da svaki posetilac može nesmetano razmišljati o prošlosti, a uživati u sadašnjosti i srdačnom gostoprimstvu domaćina.

Mesto ima oko 2.500 stanovnika i prepoznatljivo je po trgu sa fontanom koji okružuju taverne i kafići, a dominiraju crkve posvećene Svetom Đorđu i Svetoj Paraskevi. Oblast Agios Nikolaos je poznata po svojim vinogradima i proizvodnji vina i cipura.

U neposrednoj blizini nalazi se Trani Amuda, peščana plaža duga 2 km i luka Ormos Panagias iz koje turistički brodići svakodnevno kreću na krstaranje oko Atosa.


Sadržaji objekta

Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Spoljna trpezarija
Parking
Kupatilo
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

1773 Milan Jovanovic   16/09/2018
We have just arrived from the most beautiful holiday on Sitonia. We was in Anna house 14 nights, surrounded by beautiful natural olive groves. Apartment is beautiful, comfort, even more beautiful then on pictures, bright and clean. Wi fi is great, hosts pleasant. They made us feel comfortable and to feel like in our house. Village is small and calm, for people who need relaxation. Famous beaches is nearby.