OD 42€ dnevno


Komentara
1

House Annabel je dobio ime po ženskom filmskom liku koji je glumio u vrlo poznatom i omiljenom filmu pod nazivom ''Devojke na suncu“, nalazi se u mestu Sarti, na jugoistočnoj obali prelepog poluostrva Sitonija na Halkidikiju i svim gostima nudi toplo gostoprimstvo, porodičnu… Opširnije

+30 6974923554
Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6974923554
Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

House Annabel je dobio ime po ženskom filmskom liku koji je glumio u vrlo poznatom i omiljenom filmu pod nazivom ''Devojke na suncu“, nalazi se u mestu Sarti, na jugoistočnoj obali prelepog poluostrva Sitonija na Halkidikiju i svim gostima nudi toplo gostoprimstvo, porodičnu atmosferu i nezaboravan odmor u prelepoj oblasti.

House Annabel ima 4 apartmana i smešten je u mirnom okruženju, pored plaže mesta Sarti, u neposrednoj blizini restorana, barova na plaži sa Wi-Fi konekcijom, objekata za sportove na vodi i prodavnica, a centar mesta Sarti je udaljen oko 1000m. Plaža je dobitnik nagrade Plava zastavica, a 2011. godine od strane 500 evropskih novinara ova plaža je proglašena za jednu od 10 najboljih plaža u Grčkoj, uključujući i sva ostrva.

Usluge i sadržaji

• Glavna spavaća soba: 1 bračni krevet
• Spavaća soba za decu: 2 kreveta
• Kupatilo (tuš/WC)
• Klima uređaj
• Balkon
• Wi-Fi pristup internetu
• Posteljina
• Peškiri
• Aparat za komarce
• Televizor
• Potpuno opremljena kuhinja (posuđe za kuvanje, rerna, frižider)
• Pogodno za decu i starije osobe

House Annabel je idealan izbor za parove i porodice da provedu svoj odmor. Čistoća na visokom nivou, kvalitetna usluga i kristalno čisto more u kombinaciji sa mekim peskom učiniće da svi gosti budu potpuno zadovoljni i da uživaju u nezaboravnom odmoru u mestu Sarti.

UPUTSTVA ZA DOLAZAK

Dok se gosti voze iz Soluna, u Sartiju će sresti vidikovce na koje mogu stati.

Benzinska pumpa zvana Elin prva je koju će gosti videti dok dolaze iz pravca Vurvurua. To je pre poslednjeg levog skretanja na levoj strani puta.

Tu se mogu zaustaviti i pozvati vlasnicu ili nastaviti nakon poslednjeg levog skretanja na velikom pravom glavnom putu koji prolazi mesto i skrenuti poslednjim levim skretanjem koje ide do plaže. Znak na ovom putu kaže: SARTI E, a ispod ovog znaka nalazi se još jedan znak koji kaže: NEW TOWN. Nakon što se skrene na ovo skretanje, vozi se pravo dok se ne dođe do puta do plaže. Zatim gosti skreću desno i do kraja tog puta oko 200 metara nakon što su skrenuli na put do plaže. Tu staju! Vlasnicina kuća je bela i jedina je u susedstvu koja ima prazan prostor dole poput parking mesta. Leva strana kuće kao što se vidi na slici pripada vlasnici. Desna strana pripada nekom drugom...

Broj mobilnog telefona vlasnice objekta je: 6974923554 +30 je pozivni za Grčku ako je potreban.

Vozite pažljivo!

Cene

  20.05 - 10.06 11.06 - 30.06 01.07 - 16.08 17.08 - 15.09 16.09 - 10.10
Apartman - 4 osobe
 pogled more
55 € 65 € 85 € 73 € 50 €
Apartman - 4 osobe
pogled na zadnji deo
47 € 60 € 75 € 68 € 42 €

 

 

 

 

 

 

Sarti - Sitonija

Sarti je jedno od najpopularnijih mesta na istočnoj obali Sitonije, oko 120km od Soluna i danas je to mesto u velikoj meri sa mnoštvom malih hotela i kompleksa apartmana za turiste, kao i mesta za kampovanje i karavane. Mesto ima nešto manje od 1.000 stanovnika, a broj stanovnika se povećava u letnjem periodu, jer privlači hiljade posetilaca, Grka i stranaca.

Na promenadi plaže postoji više taverni i restorana sa pogledom na poluostrvo Atos. Po vedrom danu možete razaznati neke od manastira smeštenih na padinama brda.

Velika atrakcija je plaža Sarti koja se proteže 3km duž obalu. Letovalište Sarti ima dobre taverne i kafiće, a tu su i sve vrste sportova na vodi na plaži.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

644 Nebojsa Gligoric   17/04/2017
U ovom smestaju letujem vec 5 godina, sve sto pise ovde je istina, smestaj se nalazi u novom Sartiju i idealan je za porodice sa malom decom (plicak) . Vlasnik Dimitris je fenimenalan covek koji vam odmah po dolasku da mobilni i bilo kaji problem da imate zovete ga i on sve resava odmah,kuca je cista uredna , menja se posteljina i peskiri na 5dana. Da neduzim ko resi da odmor provede u ovoj vili nece se pokajati i stalno ce se vracati u istu. Sve pohvale za vlasnika i vilu