OD 25€ dnevno


Komentara
1

Diakos House se nalazi na drugom prstu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, u mestu Toroni i nudi savršeno mesto za odmor i toplo gostoprimstvo. Toroni ima jednu od najdužih plaža na Sitoniji, 2,5 kilometara čistog zlatnog peska i ocenjena je kao plaža sa Plavom zastavom.

Diakos House je prvi put primio goste 2017. godine,… Opširnije

www.grckainfo.com
Toroni 63072 Sithonia, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Toroni 63072 Sithonia, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Diakos House se nalazi na drugom prstu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija, u mestu Toroni i nudi savršeno mesto za odmor i toplo gostoprimstvo. Toroni ima jednu od najdužih plaža na Sitoniji, 2,5 kilometara čistog zlatnog peska i ocenjena je kao plaža sa Plavom zastavom.

Diakos House je prvi put primio goste 2017. godine, a ceo objekat je dizajniran tako da nudi moderne sadržaje, vrhunsku uslugu i toplo i prijateljsko okruženje. 

Sadržaji i usluge

• LCD ΤV 
• Klima uređaj 
• Κuhinja, frižider, rerna, aparat za kafu 
• Posuđe
• Kupatilo 
• Fen za kosu 
• Pegla i daska za peglanje

Cene

  01.06 - 10.06 11.06 - 30.06 01.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio za 2 osobe 28 € 34 € 45 € 55 € 33 €
Studio za 3 osobe 34 € 39 € 51 € 55 € 39 €
Studio za 4 osobe 34 € 39 € 55 € 66 € 44 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

 

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Toroni - Sitonija

Toroni je malo turističko mesto na samom jugu Sitonije okrenuto ka zapadu prema Kasandri, prvom poluostrvu Halkidikija, na udaljenosti od 20 km od Neos Marmarasa i oko 130 km od Soluna. Toroni ima jednu od najdužih plaža na Sitoniji, 2,5 kilometara čistog zlatnog peska i ocenjena je kao plaža sa Plavom zastavom.

Plaža Toroni je duga, peskovita i široka sa plićacima u moru, a mnogi je smatraju jednom od najboljih plaža Sitonije. Automobili se mogu parkirati u blizini plaže, a drveće u nekim delovima pruža puno prirodnog hlada. Više informacija o mestu Toroni pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Vrt
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Kupatilo
Frižider

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

1767 Anja i Saša Tomić   11/09/2018
Prošle godine smo bili prvi gosti koje je ova kuća primila. Oduševljeni smo bili. Smeštaj je nov (logicno prvi smo gosti bili), odnosno kuća je starija ali su studiji potpuno renovirani. Opremljeni su odlično, i pre svega čisti. Domaćini su toliko divni, gostoljubivi, prijatni. Sećam se da smo u jednom momentu prokomentarisali kako bi bilo fenomemalno da imaju vrata sa komarnikom kako bi mogla ceo dan da se drže otvorena, već sutradan je majstor montirao vrata na sva 4 studija. Čiste peškire i posteljinu dobijate svakog četvrtog dana. Imaju kuvalo za vodu, mutilicu za nes... na sve su mislili. A ako nešto vam zatreba tu su preslatki baka i deka koji stanuju na spratu. Veoma nenametljivi, prijatni, svako priča na svom jeziku i uvek se razumemo. Deka uvek onako iz daljine namigne i pokaže mesto za parking u hladu koje nas je sačekalo po povratku s plaže (jer je on pomerio svoj auto). Baka uvek ima neku igračkicu za decu. Dvorište je jako lepo sređeno, prostrano odlično za decu i u potpunosti dato na raspolaganje gostima. Pošto smo bili jako zadovoljni prošle i ove godine smo bili gosti Diakos kuće. Sve je ostalo na istom nivou sa još dodatnim elementima, ljuljaškama još jednim roštiljom... Za svaku preporuku je ova kuća, iako nije odmah do mora, jako je lepo locirana. Sve je na 5 min peške (plaža, giros, parkić, mesara, prodavnica). Mada verujem da na Sitoniji to i nije tako važno kad postoji toliko prelepih plaža za obilazak. Ogromno je dvorište, tako da ima puno mesta za parkiranje. Preporučili smo je već prijateljima i takođe su bili zadovoljni. E da, domaćini proizvode med, tako da ko voli može poneti zdrav suvenir. Verujem da će vam naše iskustvo biti od koristi