OD 65€ dnevno


Iskustva
1

House Garli se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju, 70 m od plaže i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom… Opširnije

www.housegarli.gr
+30 23710 53328
+30 6977286471
Psakoudia 63071 Halkidiki
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.housegarli.gr +30 23710 53328
Pošalji zahtev za rezervaciju +30 6977286471
Psakoudia 63071 Halkidiki


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Apartman 28m²

Odrasli: 4 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.06.30.06.65.00€
01.07.31.07.75.00€
01.08.31.08.85.00€
01.09.30.09.70.00€

Apartman 40m²

Odrasli: 6 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.06.30.06.80.00€
01.07.31.07.90.00€
01.08.31.08.100.00€
01.09.30.09.85.00€

Opis

House Garli se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju, 70 m od plaže i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom atmosferom. Apartmani su idealno mesto za goste koji žele da provedu svoj odmor ili vikend u prijateljskom okruženju sa netaknutim prirodnim lepotama.

House Garli ima bujni zeleni vrt sa panoramskim pogledom, igralište za decu, košarkaški teren, roštilj i dovoljno parking prostora.

Smeštaj

Apartmani su udaljeni samo 70 metara od mora i plaže idealne za decu i odrasle. Pristup plaži je omogućen korišćenjem podzemnog tunela ispod magistrale. Svi apartmani su okruženi zelenim maslinjakom, potpuno su opremljeni i u svom sklopu imaju klima uređaj, TV, kompletno opremljenu kuhinju i panoramski pogled na zaliv Toroneo i poluostrvo Kasandra.

Usluge i sadržaji

• Gostoprimstvo i odlična usluga
• Klima uređaj
• Frižider
• Kuhinjski i kućni aparati
• Posteljina i peškiri
• Privatno kupatilo
• Solarni bojler
• TV i Wi-Fi internet (besplatno)
• Terasa
• Igralište za decu
• Teren za košarku
• Otvoreni roštilj
• Prostran parking

Kompleks svim gostima nudi povoljne cene i nezaboravan odmor na Halkidikiju.

Psakudia - Sitonija

House Garli je idealan izbor za odmor tokom cele godine i nalazi se na odličnoj lokaciji 400m pre mesta Psakoudia na Halkidikiju, veoma blizu prodavnica, restorana, kafića i plaže.

Psakudia se nalazi na udaljenosti od 80km od Soluna. Prelepa plaža u mestu impresioniraće i najzahtevnije posetioce, a zeleni borovi u kombinaciji sa dubokim plavetnilom mora i nebom stvaraju slike fantastične prirodne lepote. Prisustvo borova apsolutno karakteriše oblast, kao što sam naziv mesta Psakoudia potiče od reči "ptsakia" koja u lokalnom dijalektu znači "mali borovi".

Plaža Psakudia koja je dugačka 4 km i idealna je za kupače svih uzrasta, svake godine se nagrađuje Plavom zastavicom. Možete uživati u jedrenju na dasci, skijanju na vodi i mnogim drugim vodenim sportovima.

Mesto je poznato po dobrom noćnom životu i restoranima sa veoma dobrom hranom. Psakudia zbog svog geografskog položaja na vratima Sitonije, postala je baza za posetioce koji žele odmor i zabavu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva

2698 Zlatko Radaković   04/04/2020
U kući Garlis,moja petočlana porodica,bila je smeštena 11 dana od 21.07.-31.07.2019.godine.Vlasnica smeštaja je g-đa Noula,izuzetno susretljiva i ljubazna žena.Uvek je na raspolaganju gostima i maksimalno se trudi da boravak u njenom smeštaju učini što prijatnijim.Smeštajne jedinice su čiste i sastoje se od jedne male sobe u kojoj ima mesta samo za jedan bračni ležaj i ormar,druge sobe u kojoj su dva singl ležaja,kuhinje sa frižiderom koji ima ledaru i el.šporetom sa rernom i kupatilom,a sto za ručavanje nalazi se na terasi ispred koje je predivno negovan vrt ispunjen stablima maslina,a preko magistrale pogled se spušta do mora.Posteljina i peškiri menjani su svaki treći dan. U vrtu se nalazi letnjikovac sa mobilijarom za sedenje i ozidanim roštiljem koji je na raspolaganju gostina.Pored letnjikovca u vrtu je i natkriveni parking prostor na kojem svaki apartman ima po jedno parking mesto.Od parkinga do plaže ima tačno 100 koraka i do iste se stiže tunelom ispod magistrale.Na plaži su dva uređena bara,od kojih jedan(onaj sa leve strane od tunela) drži g-đa Noula,a ima i slobidnog mesta za postavku ličnog plažnog mobilijara.Ovu plažu smo koristili uglavnom za popodnevno kupanje ili večernju sedeljku,dok smo ujutru odlazili na kupanje po drugim plažama koje predstavljaju atrakcije Sitonije.Ovo je bilo naše peto letovanje na Sitoniji,a drugo u Psakoudiji posle 5 godina,i moram primetiti da osim što je u istom otvoren moderan hotel sa 5 zvezdica,sve ostalo u ovom mestu izgleda kao da je vreme stalo.Kome je željan noćnog provoda moraće da ode u posetu Nikitiju ili Neos Marmarasu,a navedeni smeštaj je odličan za one koji traže mir uz prirodno okruženje i pravo grčko gostoprimstvo.Moja porodica će svakako ponovo izabrati smeštaj Garlis za boravak na Sitoniji.