House Garlis Apartments

Psakoudia, Sitonija

€55 prosečna cena/dan


Komentara
0

House Garlis Apartments se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom atmosferom. Apartmani su idealno mesto za goste koji žele da… Opširnije

Ormilias, Psakoudia 63071 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Ormilias, Psakoudia 63071 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

House Garlis Apartments se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom atmosferom. Apartmani su idealno mesto za goste koji žele da provedu svoj odmor ili vikend u prijateljskom okruženju sa netaknutim prirodnim lepotama.

House Garlis ima bujni zeleni vrt sa panoramskim pogledom, igralište za decu, košarkaški teren, roštilj i dovoljno parking prostora.

Smeštaj

Apartmani su udaljeni samo 70 metara od mora i plaže idealne za decu i odrasle. Pristup plaži je omogućen korišćenjem podzemnog tunela ispod magistrale. Svi apartmani su okruženi zelenim maslinjakom, potpuno su opremljeni i u svom sklopu imaju klima uređaj, TV, kompletno opremljenu kuhinju i panoramski pogled na zaliv Toroneo i poluostrvo Kasandra.

Usluge i sadržaji

• Gostoprimstvo i odlična usluga
• Klima uređaj
• Frižider
• Kuhinjski i kućni aparati
• Posteljina i peškiri
• Privatno kupatilo
• Solarni bojler
• TV i Wi-Fi internet (besplatno)
• Terasa
• Igralište za decu
• Teren za košarku
• Otvoreni roštilj
• Prostran parking

Kompleks svim gostima nudi povoljne cene i nezaboravan odmor na Halkidikiju.

Psakudia - Sitonija

House Garlis je idealan izbor za odmor tokom cele godine i nalazi se na odličnoj lokaciji 400m pre mesta Psakoudia na Halkidikiju, veoma blizu prodavnica, restorana, kafića i plaže.

Psakudia se nalazi na udaljenosti od 80km od Soluna. Prelepa plaža u mestu impresioniraće i najzahtevnije posetioce, a zeleni borovi u kombinaciji sa dubokim plavetnilom mora i nebom stvaraju slike fantastične prirodne lepote. Prisustvo borova apsolutno karakteriše oblast, kao što sam naziv mesta Psakoudia potiče od reči "ptsakia" koja u lokalnom dijalektu znači "mali borovi".

Plaža Psakudia koja je dugačka 4 km i idealna je za kupače svih uzrasta, svake godine se nagrađuje Plavom zastavicom. Možete uživati u jedrenju na dasci, skijanju na vodi i mnogim drugim vodenim sportovima.

Mesto je poznato po dobrom noćnom životu i restoranima sa veoma dobrom hranom. Psakudia zbog svog geografskog položaja na vratima Sitonije, postala je baza za posetioce koji žele odmor i zabavu.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa
Spoljna trpezarija

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare