OD 27€ dnevno


Komentara
0

House Garlis Apartments se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom atmosferom. Apartmani su idealno mesto za goste koji žele da… Opširnije

www.housegarlis.gr
+30 23710 53328
+30 6977286471
Psakoudia 63071 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.housegarlis.gr +30 23710 53328
Pošalji upit za dostupnost +30 6977286471
Psakoudia 63071 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

House Garlis Apartments se nalazi u mestu Psakoudia na Halkidikiju i nudi gostima mogućnost da se opuste u lepom okruženju sa pogledom na zaliv Toroneos.

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicijom ove oblasti, kombinujući jednostavnost i luksuz sa toplom porodičnom atmosferom. Apartmani su idealno mesto za goste koji žele da provedu svoj odmor ili vikend u prijateljskom okruženju sa netaknutim prirodnim lepotama.

House Garlis ima bujni zeleni vrt sa panoramskim pogledom, igralište za decu, košarkaški teren, roštilj i dovoljno parking prostora.

Smeštaj

Apartmani su udaljeni samo 70 metara od mora i plaže idealne za decu i odrasle. Pristup plaži je omogućen korišćenjem podzemnog tunela ispod magistrale. Svi apartmani su okruženi zelenim maslinjakom, potpuno su opremljeni i u svom sklopu imaju klima uređaj, TV, kompletno opremljenu kuhinju i panoramski pogled na zaliv Toroneo i poluostrvo Kasandra.

Usluge i sadržaji

• Gostoprimstvo i odlična usluga
• Klima uređaj
• Frižider
• Kuhinjski i kućni aparati
• Posteljina i peškiri
• Privatno kupatilo
• Solarni bojler
• TV i Wi-Fi internet (besplatno)
• Terasa
• Igralište za decu
• Teren za košarku
• Otvoreni roštilj
• Prostran parking

Kompleks svim gostima nudi povoljne cene i nezaboravan odmor na Halkidikiju.

Psakudia - Sitonija

House Garlis je idealan izbor za odmor tokom cele godine i nalazi se na odličnoj lokaciji 400m pre mesta Psakoudia na Halkidikiju, veoma blizu prodavnica, restorana, kafića i plaže.

Psakudia se nalazi na udaljenosti od 80km od Soluna. Prelepa plaža u mestu impresioniraće i najzahtevnije posetioce, a zeleni borovi u kombinaciji sa dubokim plavetnilom mora i nebom stvaraju slike fantastične prirodne lepote. Prisustvo borova apsolutno karakteriše oblast, kao što sam naziv mesta Psakoudia potiče od reči "ptsakia" koja u lokalnom dijalektu znači "mali borovi".

Plaža Psakudia koja je dugačka 4 km i idealna je za kupače svih uzrasta, svake godine se nagrađuje Plavom zastavicom. Možete uživati u jedrenju na dasci, skijanju na vodi i mnogim drugim vodenim sportovima.

Mesto je poznato po dobrom noćnom životu i restoranima sa veoma dobrom hranom. Psakudia zbog svog geografskog položaja na vratima Sitonije, postala je baza za posetioce koji žele odmor i zabavu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare