OD 28€ dnevno


Komentara
0

House Katerina se nalazi u prelepom ambijentu u mestu Sarti, na istočnoj obali prelepog poluostrva Sitonija na Halkidikiju. Svake godine vlasnici kompleksa vrše manja renoviranja u cilju da gostima pruže prijatan i komforan odmor. Kompleks ima prelep pogled na plažu i more, a plava i bela boja kompleksa se harmonično i u potpunosti… Opširnije

Sarti 63072 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Sarti 63072 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

House Katerina se nalazi u prelepom ambijentu u mestu Sarti, na istočnoj obali prelepog poluostrva Sitonija na Halkidikiju. Svake godine vlasnici kompleksa vrše manja renoviranja u cilju da gostima pruže prijatan i komforan odmor. Kompleks ima prelep pogled na plažu i more, a plava i bela boja kompleksa se harmonično i u potpunosti uklapaju u prelepo okruženje.

Kompleks House Katerina je smešten u mirnom delu mesta na udaljenosti od samo osam metara od plaže. Nedaleko od kompleksa se nalazi pekara, super market je pored samog kompleksa, a centar mesta Sarti je udaljen samo 100m.

Smeštaj
 
House Katerina se sastoji se od šest studija: jedan dvokrevetni studio, četiri trokrevetna studija i jedan četvorokrevetni studio. Studija se nalaze na prvom spratu kompleksa. Takođe kompleks ima u prizemlju i jedan dvosoban apartman za četiri osobe.

Smeštajne jedinice u svom sklopu imaju:

• Privatni balkon
• Kupatilo
• Potpuno opremljenu kuhinju
• Klima uređaj
• Satelitsku TV
• Centralno grejanje

Na ulazu u zgradu se nalazi roštilj koji mogu da koriste svi gosti kompleksa.

Kompleks je otvoren tokom cele godine i pruža gostima nezaboravan odmor uz visoko kvalitetnu uslugu.

Specijalna ponuda

• Od 3. septembra cena za 5 noćenja u dvokrevetnom studiju je 140 evra, a u trokrevetnom studiju je 160 evra
• Specijalan popust od 20% u maju, junu i septembru

Sarti - Sitonija

Sarti je jedno od najpopularnijih mesta na istočnoj obali Sitonije, oko 140km od Soluna i danas je to mesto u velikoj meri sa mnoštvom malih hotela i kompleksa apartmana za turiste, kao i mesta za kampovanje i karavane.

Ulične taverne i kafići su puni turista. Na promenadi plaže postoji mnogih taverni i restorana sa pogledom preko plaže na poluostrvo Atos. Po vedrom danu možete razaznati neke od manastira smeštenih na padinama brda.

Velika atrakcija je plaža Sarti koja se proteže 2km duž obalu, a povetarac sa mora često može uzburkati vodu – što je dobro za surfovanje. Letovalište Sarti ima dobre taverne i kafiće, a tu su i sve vrste sportova na vodi na plaži.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Grejanje
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare