OD 28€ dnevno


Iskustva
0

House Petridis se nalazi pored peščane plaže u mestu Metamorfosi, na Sitoniji na Halkidikiju.

Smeštaj

House Petridis je mali porodični hotel koji pruža turističke usluge više od deset godina. Hotel je idealan izbor za sve starosne grupe gostiju… Opširnije

www.housepetridis.gr
+30 2375 061 369
+30 6973 301 775
Metamorfosis 63087 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.housepetridis.gr +30 2375 061 369
Pošalji upit za dostupnost +30 6973 301 775
Metamorfosis 63087 Halkidiki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

House Petridis se nalazi pored peščane plaže u mestu Metamorfosi, na Sitoniji na Halkidikiju.

Smeštaj

House Petridis je mali porodični hotel koji pruža turističke usluge više od deset godina. Hotel je idealan izbor za sve starosne grupe gostiju i nudi komforan smeštaj i miran i opušten odmor u prelepom okruženju.

Sva studija i apartmani su potpuno opremljeni i u svom sklopu imaju potpuno opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo, TV, klima uređaj i terasu.

Metamorfosi - Sitonija

Metamorfosi je prelepo letovalište koje se nalazi na udaljnosti od 90 km od Soluna, na samom početku Sitonije. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu sa najboljim karakteristikama u tom delu severne Grčke. Zbog idealne klime, Grčka je 1954. godine izabrala da tu osnuje prvi državni dečiji kamp.

Mesto je zgrađeno je 1992. godine od strane doseljenika iz Male Azije, ad anas je Metamorfosi turistička destinacija koja pruža sve što je potrebno za nezaboravan odmor. Pogled na šume u kombinaciji sa morem kreira pejzaž od kog zastaje dah. Barovi i konobe vam obećavaju uzbudljive, duge i lepe noći. Ako su Halkidiki izabrali bogovi, onda je Metamorfosi njihov poklon za vas. Priroda je podarila ovom mestu divne plaže koje su savršene za plivanje ili sunčanje.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva