OD 23€ dnevno


Komentara
5

Iliadis House je kompleks apartmana i studija koji se nalaze u prelepom mestu Sarti, na istočnoj strani Sitonije, na Halkidikiju. Kompleks Iliadis House udaljen je 100 metara od plaže Sarti, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju, sa izuzetnim… Opširnije

www.sarti-iliadis.gr
+30 2375094290;
Sarti 63072 Halkidiki Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.sarti-iliadis.gr +30 2375094290;
Pošalji upit za dostupnost
Sarti 63072 Halkidiki Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Iliadis House je kompleks apartmana i studija koji se nalaze u prelepom mestu Sarti, na istočnoj strani Sitonije, na Halkidikiju. Kompleks Iliadis House udaljen je 100 metara od plaže Sarti, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju, sa izuzetnim pogledom na Svetu Goru. Plaža je nosilac međunarodne nagrade "Plava zastavica" za kristalno čisto more i čistu plažu.

Smeštaj

U gostoljubivom ambijentu i prelepom okruženju kompleks Iliadis House u svom sklopu ima 21 prostran apartman i studio.

Kompleks nudi studija sa 2 kreveta, 3 kreveta i 5 kreveta. Studija su u potpunosti klimatizovana i imaju: Wi-Fi besplatan pristup internetu, televizija sa posebnim dekoderom za prijem preko 1200 satelitskih kanala, frižider, šporet i balkon sa prelepim pogledom. Osim toga, kompleks ima privatni parking, prostor za dnevni boravak sa recepcijom i TV.

Sve smeštajne jedinice sadrže:

• Potpuno opremljenu kuhinju
• Frižider
• Klima uređaj
• Wi-Fi besplatan pristup internetu
• Satelitsku TV
• Balkon sa lepim pogledom

Iliadis House je u potpunosti renoviran u maju 2007. godine. Kombinacija toplog gostoprimstva i 30 godina turističkog iskustva vlasnika kompleksa, garantuje vam nezaboravan odmor.

Kompleks spada u kategoriju kompleksa sa 2 zvezdice i nalazi se na idealnoj lokaciji na udaljenosti od samo 40 metara od plaže Sarti.

Specijalna ponuda

• Ekstra popust za rane rezervacije za minimalan boravak od 5 noćenja za vreme niske i srednje sezone.

Kontaktirajte vlasnika kompleksa za detaljne informacije o specijalnoj ponudi i cenama.

Sarti

Sarti je jedno od najpopularnijih mesta na istočnoj obali Sitonije, oko 140km od Soluna. Ime je dobilo po drevnom gradu Sarti, verovatno smeštenom u istoj oblasti, ali taj grad je davno nestao, iako postoje neke ruševine koje se mogu posetiti oko zaliva Sikia. Sarti je danas u velikoj meri mesto sa mnoštvom malih hotela i kompleksa apartmana za turiste, kao i mesta za kampovanje i karavane.

Njegove uske ulice su pune znakova za iznajmljivanje soba, a hoteli i apartmani su puni suvenira i zanatskih radionica za turiste, pored minimarketa i pekara. Ulične taverne i kafići su puni turista. Na promenadi plaže postoji mnogih taverni i restorana sa pogledom preko plaže na poluostrvo Atos. Po vedrom danu možete razaznati neke od manastira smeštenih na padinama brda.

Velika atrakcija je plaža Sarti koja se proteže 2km duž obalu, a povetarac sa mora često može uzburkati vodu – što je dobro za surfovanje. Stena ima na svakom kraju Sarti plaže, a ima i nekoliko malih zaliva i severno i južno koje privlače naturaliste. Odmaralište Sarti ima dobre taverne i kafiće, a tu su i sve vrste sportova na vodi na plaži.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Lobi/TV sala
Parking
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

287 Marija Stojanović   03/12/2016
Smeštaj za svaku preporuku!
291 Biljana   04/12/2016
Koliko je bezbedno uplatiti bez agencije? Da li je neko placao ovim putem? Koje su cene apartmana? Hvala unapred. Pozdrav.
297 Jelena Urosevic   11/12/2016
Ja sam Tasos uplatila preko ovog sajta i nisam imala nikakav problem. I sad nameravam, samo ne znam jos gde.
828 Ivana Petrovic   14/07/2017
Upravo se vratili sa najlepseg letovanja do sada. Iskreno peporucujem svima ovaj smestaj!!!
1845 Emina Petrov   25/12/2018
Ljubazni domacini i jako dobra lokacija, apartmani za svaku pohvalu i preporuku!