OD 65€ dnevno


Komentara
0

Ippokampos Holidays je novoizgrađeni objekat koji se nalazi pored mora u mestu Nea Vrasna. Idealan je za sve one koji znaju maksimalno da uživaju u svom odmoru, a blizina plaže i moderno opremljena studija koja se prostiru na dva sprata učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Takođe, objekat poseduje svoju kafeteriju gde uvek možete… Opširnije

www.ippokamposholidays.gr
+30 23970 24712
+30 6940783481
Nea Vrasna, Thessaloniki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.ippokamposholidays.gr +30 23970 24712
Pošalji upit za dostupnost +30 6940783481
Nea Vrasna, Thessaloniki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Ippokampos Holidays je novoizgrađeni objekat koji se nalazi pored mora u mestu Nea Vrasna. Idealan je za sve one koji znaju maksimalno da uživaju u svom odmoru, a blizina plaže i moderno opremljena studija koja se prostiru na dva sprata učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Takođe, objekat poseduje svoju kafeteriju gde uvek možete uživati u hladnoj kafi, pivu i drugim osveženjima. U sklopu kompleksa nalazi se i organizovana plaža sa suncobranima i ležaljkama koje gosti mogu besplatno koristiti.

Smeštaj

Ippokampos Holidays raspolaže sa 7 novih i moderno dekorisanih soba, koje su opremljene svim potrebnim sadržajem za luksuzan odmor. 

Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, besplatan WiFi internet, flat screen tv sa satelitskim kanalima, privatne terase sa prekrasnim pogledom na more, opremljen wc i kupatilo sa 24/7 toplom vodom.

• Soba br.1 nalazi se na drugom spratu i idealna je za porodice sa dvoje dece. Sadrži bračni krevet i krevet na sprat, opremljenu kuhinju i kupatilo, kao i terasu sa pogledom na bazen i more. 

• Soba br.2 nalazi se na drugom spratu i može da ugosti porodice sa jednim ili dva deteta. Sadrži bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje, opremljenu kuhinju i kupatilo i ima pogled na bazen i more.

• Soba br.3 nalazi se na drugom spratu i može da ugosti porodice sa jednim ili dva deteta. Sadrži bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje, opremljenu kuhinju i kupatilo i ima pogled na bazen i more.

• Soba br.4 nalazi se na drugom spratu i idealna je za porodice sa dvoje dece. Sadrži bračni krevet i krevet na sprat, opremljenu kuhinju i kupatilo i ima pogled na bazen i more.

• Soba br.6 nalazi se na prvom spratu i pogodna je za porodice sa dvoje dece. Sadrži bračni krevet i krevet na sprat, opremljenu kuhinju i kupatilo i ima pogled na bazen i more.

• Soba br.7 nalazi se na prvom spratu i može da ugosti porodice sa 2 ili 3 deteta. Sadrži bračni krevet i krevet na sprat koji može primiti troje dece, opremljenu kuhinju i kupatilo i ima pogled na more i bazen.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• WiFi internet
• Flat screen TV sa satelitskim kanalima
• Opremljena kuhinja (frižider, šporet)​
• Terase sa pogledom na bazen i more
• Bazen
• Lift
• Peškiri, posetljina
• Parking
• Topla voda 24/7​

Nea Vrasna

Na udaljenosti od 80 kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalazi se turističko mesto Nea Vrasna.

Sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, čisto i toplo more, ostaju u sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčko primorsko mesto. Plaža je godinama nagrađivana Plavom zastavom Evropske unije i Mediterana.

Ljubitelji grčke drevne kulture mogu da posete mesto Stagira, mesto rođenja Aristotela, antički zamak u mestu Makedonika Tempi (blizu mesta Rendina) i muzej Amphipolis koji je udaljen nekoliko kilometara od kompleksa.

Ljubitelji alternativnog turizma mogu da posete farmu Ippokosmos ili da uživaju u šetnji i vožnji biciklama po uređenim stazama u mestu Makedonika Tempi i stazama oko manastira Svetog Đorđa na planini Kerdilia.

Više informacija i slika mesta Nea Vrasna možete videti OVDE:


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Lift
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare