OD 23€ dnevno


Komentara
0

Kalamitsi se nalazi na jugoistočnom vrhu Sitonije i privlači mnoge posetioce iz godine u godinu zbog svoje prelepe plaže i veličanstvenih pejzaža.

Kompleks Irene`s House se nalazi na prelepoj plaži, u centru mesta Kalamitsi. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se kafići, barovi, super market i čuvena taverna… Opširnije

Kalamitsi, Sithonia, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Kalamitsi, Sithonia, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kalamitsi se nalazi na jugoistočnom vrhu Sitonije i privlači mnoge posetioce iz godine u godinu zbog svoje prelepe plaže i veličanstvenih pejzaža.

Kompleks Irene`s House se nalazi na prelepoj plaži, u centru mesta Kalamitsi. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se kafići, barovi, super market i čuvena taverna Giorgakis kaja vam nudi ukusna tradicionalna jela.

U slikovitom zelenom ambijentu, pored Egejskog mora, kompleks Irene`s House pruža nezaboravan i miran odmor.

Irene`s House u svom sklopu ima šest potpuno opremljenih studija i apartmana. Apartmani i studija imaju klima uređaj (hlađenje i grejanje), toplu vodu 24 sata dnevno, televizor, frižider, šporet i svu neophodnu opremu za kuhinju, kao i terasu sa pogledom na more.

Posteljina i bade-mantili se menjaju na svaka tri dana.

Apartmani i studija sadrže:

• Klima uređaj
• TV
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frižider
• Mala rerna
• Grejanje
• Balkon sa pogledom na more
• Topla voda 24h

Kompleks je udaljen 150km od aerodroma Makedonija u Solunu.

Ispred kompleksa postoji mala luka za male brodove, dok za veće brodove na udaljenosti od 10km postoji luka u zalivu Porto Koufo.

Kalamitsi

Najjužnije odmaralište na istočnoj obali poluostrva Sitonije je Kalamitsi, na udaljenosti od 160km od Soluna i 8 km od mesta Sikia. Odmaralište Kalamitsi je smešteno u duplom zalivu sa malim ostrvcetom u moru. To je veoma tiha i mirna lokacija sa nekoliko ostrvaca oko zaliva, od kojih mnoga imaju male i zaklonjene peskovite uvale. Postoje mesta za kampovanje u dva najveća zaliva. Glavni Kalamitsi zaliv je veoma atraktivan, pesak je tako mekan i beo kao što ćete retko naći na poluostrvu. Plaže su duge, prave, široke, a u pozadini su plantaže maslina.

Kalamitsi je tiho i mirno mesto za porodični odmor ili za one koji žele da provedu odmor u mirnom okruženju i da uživaju na pesku, ali sa svim udobnostima kao sto su taverne, prodavnice, kafići...

Sitonija

Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Obala je duga više od 300 kilometara i okružuje tri planine – Meliton, Peklaru i Itamos. Tu se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Vrt
Pogled na more
Grejanje
Bebi krevetac (na zahtev)
TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Kuhinja
Mreža za komarce
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare