OD 20€ dnevno


Komentara
2

U jednom od najlepših mesta u Grčkoj – u Leptokariji, u oblasti Pieria nalazi se Vila Irida Apartmani - porodični posao, (A kategorije) koji omogućava udoban odmor u apartmanima koji su kompletno opremljeni.

Apartmani su veoma čisti i sadrže:

• Potpuno opremljenu kuhinju Opširnije

www.irida-apartments.gr
+3023520 33070
+30 6976153360 (Viber)
Leptokaria 60063 Pieria, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.irida-apartments.gr +3023520 33070
Pošalji upit za dostupnost +30 6976153360 (Viber)
Leptokaria 60063 Pieria, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

U jednom od najlepših mesta u Grčkoj – u Leptokariji, u oblasti Pieria nalazi se Vila Irida Apartmani - porodični posao, (A kategorije) koji omogućava udoban odmor u apartmanima koji su kompletno opremljeni.

Apartmani su veoma čisti i sadrže:

• Potpuno opremljenu kuhinju 
• Frižider
• Klima uređaj
• Televizor
• Svaka soba ima svoju terasu sa tendom

Vila je spolja okružena prelepom baštom i dečijim igralištem gde deca mogu da uživaju. Nalazi se 50m od mora i organizovane plaže koja je nagrađena sa dve Plave zastave (jako čista voda).

Ljubazna i prijateljska atmosfera učiniće zadovoljnim i najzahtevnije posetioce.

Specijalna ponuda

Od 10.09. do 13.06.:

• Rezervišite 10 noći, dobijate 1 noć besplatno.
• Rezervišite 14 noći, dobijate dva noćenja besplatno.

I još drugih ponuda u toku godine. U cenu je uključen klima uređaj i Wi-Fi internet.
Za više informacija možete kontaktirati vlasnika smeštaja Kostasa i putem VIBER-a: +30 6976 153360 (govori srpski jezik).

Oblast

Iznad drevne Livitre u Leptokariji, hodajući ka Karmi, videćete veoma redak fenomen gde je zakon gravitacije okrenuo smer. Na strmini auto umesto da ide dole, kreće se ka gore.
 
Vredi posetiti i „Staro Selo“ Svetog Pantelejmona (zamak) Litohoro i prošetati planinom Olimp. Takođe možete posetiti arheološka mesta „Dion“, „Vergina“ i crkvu Sv. Petke koja je izgrađena u kamenu u dolini Tembi. Možete videti i pećinu (Andro) gde je po predanju rođen Orfej i grad Muses.

Iz Leptokarije možete lako stići do Katerinija i Soluna. Takođe, imaćete mogućnost da idete na jednodnevne izlete do manastira na Meteorima, do Pilia, do jezera Plastira i do mesta Edesa.

Glavno mesto opštine istočnog Olimpa-Leptokarija ima 4225 stanovnika (ovo je podatak iz 2001. god.). Mesto ima prirodnu lepotu, dugu obalu ispred hotela i radnji, veoma čistu vodu i dugu istoriju drevne Livitre. Grupa hotela (najveća u Pieriji) ima stotine soba na izdavanje, puno radnji, mesta za zabavu, taverne (restorane, kafane) i kafiće.

Sa jedne strane imate obalu, Olimp, drevne iskopine, a sa druge strane kulturna dešavanja i festivale koji kombinuju odmor sa zabavom. Imaćete udoban boravak sa svim neophodnim objektima u mestu mističnog Orfeja i Pierije 21 veka.

Udaljenosti od vile:

• Makedonija Aerodrom Solun - 105 km
• Solun-93 km
• Atina - 414 km


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Recepcija
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa
Lobi/TV sala

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

533 Velibor Rasic   27/02/2017
Super smestaj. Blizu plaze. Cisto, lepo, uredno. Gazda Kostas prica srpski. Moja preporuka.
1102 Patoc Djordje   30/09/2017
Ovog septembra letovali u Iridi..Smestaj prelep,sobe ciste,igraliste za decu izvanredno..Domacini i vise nego ljubazni i sto je najbitnije uvek i za sve su tu..Plaza na 50 m..sve je blizu i na dohvat ruke.. Moja topla preporuka za sve koji planiraju da lete u Leptokariji..