OD 20€ dnevno


Komentara
1

Irini Studios se nalazi na udaljenosti od samo 20m do prekrasne peščane plaže u mestu Polihrono, odmah iza čuvenog restorana Flegra, na Kasandri na Halkidikiju. 

Svaki studio 1/2+1 sadrži po jedan bračni krevet (1,20m) i standardan ležaj i može da primi 2 odrasle osobe i jedno dete. Studija u svom sklopu imaju potpuno opremljenu… Opširnije

www.elahalkidiki.com
+30 23740 53774
+30697 9060123
Polihrono 63085 Kassandra, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.elahalkidiki.com +30 23740 53774
Pošalji upit za dostupnost +30697 9060123
Polihrono 63085 Kassandra, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Irini Studios se nalazi na udaljenosti od samo 20m do prekrasne peščane plaže u mestu Polihrono, odmah iza čuvenog restorana Flegra, na Kasandri na Halkidikiju. 

Svaki studio 1/2+1 sadrži po jedan bračni krevet (1,20m) i standardan ležaj i može da primi 2 odrasle osobe i jedno dete. Studija u svom sklopu imaju potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo/WC, TV i klima uređaj. Sva studija se nalaze na prvom spratu i imaju velike terase.

Vila Irini Studios se preporučuju za porodice čiji je cilj da budu blizu plaže.

Ovaj smeštaj možete rezervisati direktno preko Igora i Teodore koji već godinama poseduju turističku agenciju "Ela Halkidiki" u Polihronu. Depozit za rezervaciju za ovaj smeštaj možete uplatiti i u dinarima (na uslužni račun u banci Intesa). Na taj način ne plaćate visoku proviziju banke i niste uslovljeni otvaranjem deviznog računa ukoliko ga već nemate.
 

Usluge i sadržaji

• Potpuno opremljena kuhinja
• Kupatilo/WC
• TV
• Klima uređaj
• Velika terasa
• Plaža - 20m

Ovaj smeštaj možete rezervisati direktno preko Igora i Teodore koji već godinama poseduju turističku agenciju "Ela Halkidiki" u Polihronu. 
Depozit za rezervaciju za ovaj smeštaj možete uplatiti i u dinarima (na uslužni račun u banci Intesa). Na taj način ne plaćate visoku proviziju banke i niste uslovljeni otvaranjem deviznog računa ukoliko ga već nemate.

Cene• Datumi u cenovniku su orijentacioni i mogu se promeniti. Po vašem izboru takođe možete rezervisati broj noćenja koji vam odgovara.

Polihrono

Polihrono je popularno letovalište na Halkidikiju, na istočnoj obali poluostrva Kasandra, 90 km jugoistočno od Soluna. Ovo mesto karakteriše kristalno čista voda zaliva Toroneos, duga osunčana peščana plaža sa postepenim ulaskom u more i okolne planine obrasle maslinjacima i borovim šumama. Više informacija o mestu Polihrono pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kuhinja
Kupatilo
Terasa
TV

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

1620 Jugoslav Djordjevic   31/07/2018
Letovali ove godine u Polihronu.Preko Igora rezervisali smestaj .Sve pohvale za Igora .Korektan I posten.Sve pohvale.