OD 30€ dnevno


Komentara
0

Iris Apartments Studios se nalazi u mirnom i živopisnom mestu Minies na ostrvu Kefalonija, na udaljenosti od 5 km od glavnog grada ostrva, Argostolija.

Najbliža plaža Minies udaljena je samo 600m od kompleksa, a na udaljenosti do 4 km nalaze se plaže sa Plavom zastavicom: Ammes, Ai Helis, Avithos, Platis Yialos, Makris Yialos i… Opširnije

www.iriskefalonia.com
+30 26710 41121
+30 6977471134
Minies Kefalonia. 28100 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.iriskefalonia.com +30 26710 41121
Pošalji upit za dostupnost +30 6977471134
Minies Kefalonia. 28100 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iris Apartments Studios se nalazi u mirnom i živopisnom mestu Minies na ostrvu Kefalonija, na udaljenosti od 5 km od glavnog grada ostrva, Argostolija.

Najbliža plaža Minies udaljena je samo 600m od kompleksa, a na udaljenosti do 4 km nalaze se plaže sa Plavom zastavicom: Ammes, Ai Helis, Avithos, Platis Yialos, Makris Yialos i Tourkopodaro.

Iris Studios nudi gostima sve preduslove za miran i opušten odmor na ostrvu Kefalonija.

Smeštaj

Sve smeštajne jedinice imaju terase sa lepim pogledom na more ili na planinu, potpuno su opremljene i u svom sklopu imaju:

• Frižider
• Čajnu kuhinju
• Toplu vodu 24h
• TV
• Klima uređaj
• Besplatan Wi-Fi internet

Pored toga, tu je prostran parking i igralište za decu, a dobrodošli su i kućni ljubmci.

Minies - Kefalonija

Mesto Minies se nalazi na južnoj strani ostrva, u blizini najpoznatijih i najpopularnijih plaža, na udaljenosti od 5 km od glavnog grada ostrva, Argostoli.

Kefalonija je najveće ostrvo u Jonskom moru i zauzima površinu od 688km2. Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko. Sastav stena je krečnjački pa je erozija u tlu napravila brojne pećine i pukotine. Obala je prepuna zaliva i rtova. Na Kefaloniji postoji jedinstven fenomen otvorenih pećina koje su ispunjene vodom. Ostrvo se sastoji iz dva povezana dela: većeg - istočnog koji je okrenut kopnu i ima prelepe peskovite plaže sa postepenim ulaskom u vodu, i manjeg – zapadnog dela čije se obale strmoglavo spuštaju u vodu.
 
Kefalonija je jedinstvena i neponovljiva, jedno od najlepših i najprivlačnijih grčkih ostrva: beskrajno plavetnilo, miris ruzmarina, sunce, lepe plaže (čak 250 km plaža), skrovita i slikovita mesta, morske pećine.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Roštilj
Vrt
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Spoljna trpezarija

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare