OD 45€ dnevno


Komentara
0

Kokkinos Studios se nalazi u centralnom delu mesta Potos, na samo 100 m od peščane plaže, na ostrvu Tasos. Objekat je renoviran 2009.godine i pruža lepo uređene jedinice na odličnoj lokaciji. U blizini se mogu naći prodavnice i svi sadržaji koje Potos ima.

Smeštaj

Kokkinos Studios raspolaže sa 7 komfornih studija… Opširnije

www.grckainfo.com
Potos, Thassos 64002, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Potos, Thassos 64002, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kokkinos Studios se nalazi u centralnom delu mesta Potos, na samo 100 m od peščane plaže, na ostrvu Tasos. Objekat je renoviran 2009.godine i pruža lepo uređene jedinice na odličnoj lokaciji. U blizini se mogu naći prodavnice i svi sadržaji koje Potos ima.

Smeštaj

Kokkinos Studios raspolaže sa 7 komfornih studija od 25m2, 35m2 i oko 45m2, koji su dizajnirani za smeštaj 2, 3 ili 4 osobe, i potpuno su opremljeni svim potrebnim sadržajima.

Studio za 2 osobe: ima površinu 25m2, terasu sa pogledom, potpuno opremljenu kuhinjjicu sa frižiderom, aparatom za kafu, tosterom i električnim kuvalom, kupatilo, klima uređaj, TV sa satelitskim programima, WiFi sa jakim signalom, sef i sigurnosnu ključ karticu. Uključuje bračni krevet.

Studio za 3 osobe: ima površinu 35m2, terasu sa pogledom, potpuno opremljenu kuhinjjicu sa frižiderom, aparatom za kafu, tosterom i električnim kuvalom, kupatilo, klima uređaj, TV sa satelitskim programima, WiFi sa jakim signalom, sef i sigurnosnu ključ karticu. Uključuje bračni krevet i jedan pojedinačni krevet.

Studio za 4 osobe: ima površinu oko 40-45m2, terasu sa pogledom, potpuno opremljenu kuhinjjicu sa frižiderom, aparatom za kafu, tosterom i električnim kuvalom, kupatilo, klima uređaj, TV sa satelitskim programima, WiFi sa jakim signalom, sef i sigurnosnu ključ karticu. Uključuje bračni krevet i dva pojedinačna kreveta.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• WiFi internet, TV
• Čajna kuhinja, frižider, posuđe, ringle, kuvalo, aparat za kafu, toster
• Kupatilo, fen za kosu
• Vrt, terasa, oprema za roštilj
• Sef, dečiji krevetac na zahtev, mreža protiv komaraca
• Javni parking

Cene

  01.05 - 15.06 16.06 - 30.06 01.07 - 15.07 16.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 15.09
Studio
2 osobe
45 € 50 € 56 € 61 € 72 € 56 €
Studio
2+1 osoba
50 € 56 € 61 € 67 € 78 € 61 €
Studio
2+2 osobe
56 € 61 € 67 €

72 €

83 € 67 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 50% od ukupne cene, ostatak od 50% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Potos - Tasos

Potos je nekada bilo ribarsko selo koje se u poslednjih, četrdeset godina razvilo u pravu savremenu turističku destinaciju sačuvavši pri tom tradicionalni ambijent i atmosferu. Nalazi se na jugoistočnoj strani ostrva i taj položaj mu obezbeđuje najbolju mikroklimu i bez preterivanja, najlepši zalazak sunca.
  
Pogodna je destinacija za porodice sa decom jer ima dugačku (2km) peskovitu gradsku plažu, kompaktno organizovanu i dobro snabdevenu trgovinsku zonu (dovoljan broj marketa, mesara,pekara), sadržaje za decu (luna park, ljuljske, klackalice) apoteku, lekare. Naravno da ima i veliki broj restorana, taverni i kafića te je pogodan izbor i za mlade. Više o Tasosu pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
Aparat za kafu
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Toster
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare