OD 75€ dnevno


Komentara
0

Lagomandra Beach Hotel se nalazi pored prelepe plaže Lagomandra, na samo 6 km od Neos Marmarasa, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. Hotel sadrži devedeset (90) soba, kao što su Superior dvokrevetne sobe, Deluxe dvokrevetne sobe, porodične sobe, Deluxe porodične sobe, Junior apartmani i apartmani. 

Smeštaj

Opširnije
www.grckainfo.com
Lagomandra, 63088, Sithonia, Chalkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Lagomandra, 63088, Sithonia, Chalkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Lagomandra Beach Hotel se nalazi pored prelepe plaže Lagomandra, na samo 6 km od Neos Marmarasa, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. Hotel sadrži devedeset (90) soba, kao što su Superior dvokrevetne sobe, Deluxe dvokrevetne sobe, porodične sobe, Deluxe porodične sobe, Junior apartmani i apartmani. 

Smeštaj

Superior dvokrevetne sobe

Superior dvokrevetne sobe (20 m²) imaju pogled na vrt ili more, a uključuju dva odvojena kreveta, satelitsku TV (32") sa 90 kanala, klima uređaj, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Deluxe dvokrevetne sobe

Deluxe dvokrevetne sobe (25 m²) imaju pogled na vrt ili more, a uključuju jedan bračni krevet, sofu na rasklapanje, klima uređaj, satelitsku TV (32") sa 90 kanala, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Porodične sobe

Porodične sobe se nalaze u prizemlju i imaju pogled na vrt. Svaka soba (25 m²) uključuje 2 spojena pojedinačna kreveta ili jedan bračni krevet - jednokrevetna soba, klima uređaj, satelitsku TV (32") sa 90 kanala, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Deluxe porodične sobe

Deluxe Porodične sobe (32-35 m²) se nalaze u prizemlju i imaju pogled na vrt. Svaka soba uključuje jedan bračni krevet ili 3 odvojena kreveta i sofu na rasklapanje, klima uređaj, satelitsku TV (32") sa 90 kanala, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom. 

Junior apartman

Junior apartmani (35 m²) se nalaze na prvom spratu i imaju pogled na bazen, more ili vrt.  Svaki apartman uključuje 1 bračni krevet, 1 sofu na rasklapanje, klima uređaj, 2 satelitske TV (32") sa 90 kanala, 2 satelitska LCD televizora, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom. 

Apartmani

Apartmani (45 m²) se sastoje od dve dvokrevetne sobe koje povezuju vrata ili otvoreni prostor. Svi apartmani imaju pogled na vrt i uključuju 4 odvojena kreveta ili jedan francuski ležaj i dva spojena kreveta, 1 sofu na rasklapanje, 2 klima uređaja, 2 satelitske TV (32") sa 90 kanala, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, sredstva za higijenu i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Sadržaji i usluge 

• Satelitska TV (32") sa 90 kanala 
• Klima uređaj 
• Satelitski LCD televizor
• Frižider 
• Sef
• Mini CD radio 
• Telefon 
• Bežični internet 
• Fen za kosu 
• Sredstva za ličnu higijenu 
• Privatno kupatilo sa tuš kabinom 
• Vrt 
• Bazen 
• Restoran 
• Taverna 

Hotel obuhvata i restoran „Votsaloˮ gde se služe gastronomske kreacije iz tradicionalne grčke i evropske kuhinje koje pripremaju iskusni kuvari. 

U taverni, se služe tradicionalna grčka jela ili meze uz aperitive kao što su grčko vino, tsipouro i uzo. U baru, pored velikog bazena, služe se osvežavajući kokteli, kafe i razni topli napici. Pored bazena, postoje stolice na rasklapanje i suncobrani za posetioce, a postoji i bazen za decu, odgovarajućih dimenzija, kao i spasilac.

Igralište je posebno osmišljeno i opremljeno, kako bi deca uživala u igri i bila bezbedna, istovremeno.

Postoji i mini market - suvenirnica, za sve što je potrebno za vreme boravka, kao i pokloni za prijatelje i suveniri sa Halkidikija.

Na plaži Lagomandra, odmah pored hotela nalazi se i bar na plaži gde se služe osvežavajuća pića, kafa i lagani obroci (užina)

Lokacija

Lagomandra Beach Hotel se nalazi tačno pored očaravajuće plaže Lagomandra, plaže bogate prirodnim lepotama. Svake godine ovoj plaži se dodeljuje „Plava zastavaˮ, ne samo zbog njene prirodne lepote, već i zbog njene fantastične organizovanosti i čistoće. Plaža Lagomandra, kao i Lagomandra Beach Hotel udaljeni su samo 6 km od kosmopolitskog Neos Marmarasa i 13 km od Nikitija.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Dečije igralište
Klima uređaj
Vrt
Ležaljke i suncobrani
Pogled na more
Sef
TV
LCD TV
Tuš/kada
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare