OD 30€ dnevno


Komentara
2

Lagomandra Hotel & Spa se nedaleko od Neos Marmarasa, na Sitoniji, na udaljenosti od 200 metara od plaže Lagomandra. Hotel nudi sto 120 soba kao što su Superior dvokrevetne sobe, Deluxe dvokrevetne sobe, Junior apartmani,  Apartmani i Mezonete sa pogledom na more.

Smeštaj

Superior dvokrevetne sobe

Opširnije
www.grckainfo.com
Lagomandra, 63088, Sithonia, Chalkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Lagomandra, 63088, Sithonia, Chalkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Lagomandra Hotel & Spa se nedaleko od Neos Marmarasa, na Sitoniji, na udaljenosti od 200 metara od plaže Lagomandra. Hotel nudi sto 120 soba kao što su Superior dvokrevetne sobe, Deluxe dvokrevetne sobe, Junior apartmani,  Apartmani i Mezonete sa pogledom na more.

Smeštaj

Superior dvokrevetne sobe

Superior dvokrevetne sobe (25 m²) imaju pogled na vrt ili more i uključuju dva odvojena kreveta, sofu na rasklapanje, klima uređaj, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, osnovna sredstva za higijenu, privatno kupatilo sa malom kadom, i balkon ili terasu. 

Deluxe dvokrevetne sobe

Deluxe dvokrevetne sobe (25 m²) imaju pogled na vrt ili more i uključuju dva odvojena kreveta, sofu na rasklapanje, klima uređaj, satelitski LCD televizor, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, osnovna sredstva za higijenu, privatno kupatilo sa malom kadom, i balkon ili terasu. 

Junior apartmani

Junior apartmani  (32-35 m²) se nalaze u prizemlju i imaju pogled na bazen ili more.  Svaki Junior apartman uključuje dva odvojena kreveta, sofu na rasklapanje za dve osobe, klima uređaj, dva (2) satelitska LCD televizora, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, osnovna sredstva za ličnu higijenu, privatno kupatilo sa malom kadom i terasu. 

Apartmani

Apartmani (40 m²) se nalaze u prizemlju i imaju pogled na bazen ili more. Svaki apartman uključuje dva odvojena kreveta, sofu na rasklapanje za dve osobe, klima uređaj, dva (2) satelitska LCD televizora, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, osnovna sredstva za ličnu higijenu, privatno kupatilo sa malom kadom i terasu. 

Mezonete sa pogledom na more

Mezonete sa pogledom na more se nalaze na drugom spratu i obuhvataju površinu od 45 m². Svaka mezoneta je izgrađena u dva nivoa i obuhvata dve prostorije povezane stepeništem. Uključuje po dva odvojena kreveta na oba sprata, sofu na rasklapanje, dva klima uređaja, dva (2) satelitska LCD televizora, frižider, sef, mini CD radio, telefon, bežični internet, fen za kosu, osnovna sredstva za higijenu, dva toaleta, dva privatna kupatila i terasu. 

Sadržaji i usluge

• Klima uređaj 
• Satelitski LCD televizor 
• Frižider 
• Sef 
• Mini CD radio 
• Telefon 
• Bežični internet
• Fen za kosu 
• Osnovna sredstva za ličnu higijenu 
• Privatno kupatilo 
• Balkon / Terasa 
• Restoran 
• Bazen 
• Bar na bazenu 
• Privatni parking

Lagomandra Hotel & Spa na prekrasnoj Sitoniji kombinuje udoban i luksuzan boravak sa kvalitetnom uslugom i zabavnim aktivnostima.

Restoran „Eliaˮ svakodnevno služi doručak (američki), dok je za večeru organizovan švedski sto sa jedinstvenim jelima iskusnih kuvara. 

Bar, na centralnom bazenu, nudi osvežavajuće koktele, pića, kafe, sokove i razne grickalice tokom celog dana. Na bazenu su takođe obezbeđeni i suncobrani i ležaljke, i gosti se mogu opustiti uz laganu letnju muziku. 

Lagomandra Hotel & Spa brine i o najmlađima, te osim specijalno dizajniranog dečjeg bazena, gde mogu uživati pod nadzorom spasioca, postoji i Dečiji klub za decu uzrasta od 4-10. 

Za ljubitelje tehnologije, besplatan bežični internet je dostupan u svim prostorijama hotela, a na raspolaganju su dva Internet kutka, od kojih je jedan besplatan, a drugi nudi veliki izbor online igara uz doplatu.

Za ljubitelje sportova, u Lagomandra Hotel & Spa postoji širok spektar mogućnosti, te tako hotel poseduje sto za stoni tenis, košarkaški teren, besplatnu teretanu, saunu  (masaža uz doplatu), a sarađuje i sa velikim brojem profesionalaca u sportovima na vodi koji su na samo 500 m od hotela. 

Na raspolaganju su je i Spa centar i razni kozmetički saloni koji pružaju sve vrste kozmetičkih usluga i tretmana za podmlađivanje. 

Tu je i Mini market - Suvenirnica - „Agoraˮ, ukoliko vam bude potrebno još nešto tokom vašeg boravka.

Lokacija 

Plaža Lagomandra je raj na zemlji, a nalazi se između Neos Marmarasa (6 km) i Nikitija, dok pored plaže postoji borova šuma koja nudi dah svežine. Plaža je podeljena na dva dela: severni deo plaže je organizovaniji, sa suncobranima, ležaljkama i barom, u kom se možete osvežiti nakon plivanja, dok je južni deo idealno mesto za uživanje u sportovima na vodi. Cela plaža je prekrivena sitnim peskom, njena voda je kristalno čista, te jasno možete uočiti bogati biljni i životinjski svet na morskom dnu.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
Parking
SPA
Klima uređaj
Vrt
Ležaljke i suncobrani
Doručak
Pogled na more
Sef
LCD TV
Tuš/kada
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

690 Veljko Stamatovic   19/05/2017
Molim Vas,koje su cene apartmana u periodu od 03.8-13.08 gledam na telefonu i ne mogu da nadjem.Izvinjavam se i hvala
692 GrckaInfo.com   19/05/2017
Postovani Veljko, za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi iznad komentara.