OD 50€ dnevno


Komentara
0

Na 50 km od Volosa, tradicionalni hotel Lagou Raxi nudi šarmantne sobe s pogledom na more i planine, i na brda živopisnog mesta Lafkos. Lepo gostoprimstvo, bazen i odlična grčka kuhinja samo je deo ponude u ovom gostoljubivom kompleksu. Osmišljen i izgrađen u skladu sa lokalnom arhitekturom Peliona,… Opširnije

www.lagouraxi.com
+30 24230 65144
Lafkos 370 06 South Pelion, Magnesia
Pošalji upit za dostupnost
www.lagouraxi.com +30 24230 65144
Pošalji upit za dostupnost
Lafkos 370 06 South Pelion, Magnesia


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.



Opis

Na 50 km od Volosa, tradicionalni hotel Lagou Raxi nudi šarmantne sobe s pogledom na more i planine, i na brda živopisnog mesta Lafkos. Lepo gostoprimstvo, bazen i odlična grčka kuhinja samo je deo ponude u ovom gostoljubivom kompleksu. Osmišljen i izgrađen u skladu sa lokalnom arhitekturom Peliona, ovaj tradicionalni hotel ima lep cvetni vrt i terasu s prelepim pogledom.

Kada je reč o gostoprimstvu, Grci zauzumaju prvo mesto, baš kao Francuzi u umetnosti pravljenja vina i kulinarstvu, a Englezi u komforu. Lafkos je omiljena destinacija tokom višegodišnjeg perioda, sa naglaskom na ekološki očuvanom okruženju za posetioce. 

U ovom novoizgrađenom hotelu, svaka od 20 spavaćih soba i apartmana poseduje svoj prepoznatljivi stil, sa različitim rasporedom i pogledom. Prostorije su svetle i udobne, sa kombinacijom modernog i klasičnog dekora, a većina ih ima i balkon. Sobe se nalaze u “kućama na drvetu”, koje gledaju na more, selo i bašte, i kreirane su da obezbede fleksibilne pogodnosti i mogućnosti smeštaja.

Jedinstvena soba, Rotunda, smeštena na prvom spratu glavne zgrade, izdvaja se po svom prelepom pogledu i specifičnom obliku, koji podseća na tradicionalne zamkove pilionske arhitekture. Svaka soba dobila je ime po plaži iz južnog Piliona, kako bi se naglasila naša centralna lokacija i laka dostupnost.

Možete uživati u bazenu i letnjem baru, teniskom terenu (od proleća 2014.), baštama, restoranu, našem udobnom delu za sedenje, sa kaminom, baru i restoranu sa otvorenom terasom. Hotel psedujeu biblioteku, sobu za igru/seminare i veću salu za izložbe, posebne prilike i seminare.

Hotel je konstruisan u skladu sa lokalnom tradicijom i arhitekturom, kako bi se perfektno uklopio sa stilom ove oblasti.

Usluge i sadržaji

• Bazen sa razdvajajućim trakama, odmor u hladu pod tendama i spoljni letnji bar
• Lobi, bar i terasa s pogledom na Pagasitski zaliv
• Restoran specijalizovan za Mediteransku kuhinju i Vinski Bar sa širokim izborom vina iz Francuske, Italije, Grčke itd.
• Teniski teren (od proleća 2014)
• Igralište u zatvorenom prostoru / mala soba za seminare i za kurseve: fotografisanje, veštine za poboljšanje života, slikanje, seminari o hrani i vinu, itd.
• Vrt i parter inspirisan Francuskom, sa tihim mestima za opuštanje
• Biblioteka sa umetničkim uglom
• Bežični internet u celom objektu
• Prostrana prostorija za svadbe, proslave i sednice, seminare i izložbe
• Tretmani na zahtev (lica, shiatsu, pedikir itd.)
• Opciono - parking u garaži
• Pogodno za osobe sa posebnim potrebama
• Polupansion i pun pansion dostupni na zahtev
• Aparat za čaj / kafu u svakoj sobi
• Na raspolaganju je ograničena usluga u sobi
• Transferi od/do aerodroma i Volosa - saveti za putovanje i usluge prevoza - taksi (uključujući taksi brod za Skiatos)
• Službeni heliodrom za sletanje helikoptera odmah izvan mesta
• Čuvanje dece na zahtev
• Pranje i hemijsko čišćenje na zahtev
• Domaći organski proizvodi u toku godine
• Potpuno kvalifikovani nastavnik joge / pilatesa / meditacije, latinskog plesa i aerobika u vodi, časovi se održavaju redovno od maja 2014. godine

Lafkos - Pelion

Lafkos je tradicionalno srednjevekovno živopisno selo u Pelionu sa starim kamenim kućama, manje od 50 km od Volosa. Veliki popločani trg okružen je tradicionalnim tavernama, restoranima i kafićima, gde možete uživati u ukusnom jelu, kafi ili tsipouru, sedeći u hladu drveća starog nekoliko vekova.

Par kilometara istočno od Lafkosa nalazi se manastir Agios Athanasios koji datira od 1795. godine i nudi impresivan pogled na oblast. Iz Lafkosa postoje svakodnevne autobuske linije za i iz Volosa.

Lafkos je centar čitave oblasti Pelion i prirodna početna tačka za šetnje. Mesto je poznato i po Radio muzeju, Muzeju umetnosti i skulpture, i drugim aktivnostima koje se održavaju tokom cele godine. Ovo podrazumeva muzičke i umetničke događaje, posebno u letnjem periodu.

Program Letnjih i Jesenjih šetnji organizuje lokalna asocijacija, "Friends of the Kalderimi" koja je kreirala izvanredne rute i mape svih staza, uključujući i one koje se otvaraju svake zime, nakon godina zapuštanja. Lafkos je mesto sa pešačkim saobraćajem i prirodnim lepotama, i kao takvo je idealno za šetnje i vožnju. Takođe se mogu iznajmiti i brodovi ili gliseri za dnevne izlete. 


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod - Master/Visa Card

Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Bar
Aparat za kafu
Za osobe sa invaliditetom
Vrt
Polupansion
Usluga pranja veša
Parking
Dečije igralište
Restoran
Posluga u sobi
Pogled na more
SPA
Bazen
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare