OD 30€ dnevno


Komentara
0

Lazaris Apartments se nalaze na jednoj od najlepših plaža na ostrvu Lefkada, na plaži Agios Ioannis, na udaljenosti od samo 3km od centra grada.

Kompleks je u izgrađen na jedinstvenom mestu, ispred zlatne plaže Agios Ioannis i nudi svojim gostima mir i opuštanje.… Opširnije

www.lefkadaapartmentslazaris.gr
+30 26450 26220
+30 6977261291
Agios Ioannis 31100 Lefkada, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.lefkadaapartmentslazaris.gr +30 26450 26220
Pošalji upit za dostupnost +30 6977261291
Agios Ioannis 31100 Lefkada, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Lazaris Apartments se nalaze na jednoj od najlepših plaža na ostrvu Lefkada, na plaži Agios Ioannis, na udaljenosti od samo 3km od centra grada.

Kompleks je u izgrađen na jedinstvenom mestu, ispred zlatne plaže Agios Ioannis i nudi svojim gostima mir i opuštanje. Lokacija omogućava gostima predivan pogled na zalaske sunca i prelepu plažu, a povetarac čini plažu Agios Ioannis jednom od najomiljenijih destinacija za surfere i zmaj surfere iz celog sveta.

Smeštaj

Lazaris Apartments se sastoji od samostalnih smeštajnih jedinica koje imaju komforne spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje i kupatila sa tuš kabinama. Svaka soba ima razne pogodnosti za goste, kao što su Wi-Fi internet, TV, klima uređaj i parking. Takođe kompleks nudi sve pogodnosti da se gosti osećaju kao kod kuće:

• Balkon/terasa
• Klima uređaj
• Topla voda 24h
• Svakodnevni sobarica servis
• Parking
• Potpuno opremljena kuhinja
• Room servis
• Wi-Fi internet
• TV
• Prostor za surfing opremu

Cene

Cene se kreću od 30 evra (jun i septembar) do 100 evra za veliki apartman (jul i avgust). Kontaktirajte vlasnike preko dugmeta Pošalji upit.

Plaža Agios Ioannis - Lefkada

Plaža Agios Ioannis je plaža najbliža glavnom gradu ostrva, na udaljenosti od samo nekoliko kilometara i jedna je od najboljih plaža na ostrvu.

Zlatna peščana plaža sa tirkiznim morem podseća na Karibe, a ostaci stare vetrenjače daju mestu jedinstvenu atmosferu. Plaža Agios Ioannis je postala druga omiljena destinacija posle plaže Vassiliki za jedrenje na dasci na ostrvu Lefkada.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Posluga u sobi
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare