OD 49€ dnevno


Komentara
0

Lef Apartment je prostran i potpuno opremljen apartman, u mirnom okruženju, smešten u istočnom delu Soluna, pored centra poznatog dela Kalamaria, sa puno prodavnica, kafića i restorana, od kojih su neki otvoreni 24 sata. Takođe, vrlo blizu aerodroma, tržnog centra Cosmos, Mega Outlet centra i drugih tržnih centara, Interbalkan… Opširnije

+30 6972288151
+30 6984127002
Kalamaria, Thessaloniki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
+30 6972288151
Pošalji upit za dostupnost +30 6984127002
Kalamaria, Thessaloniki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Lef Apartment je prostran i potpuno opremljen apartman, u mirnom okruženju, smešten u istočnom delu Soluna, pored centra poznatog dela Kalamaria, sa puno prodavnica, kafića i restorana, od kojih su neki otvoreni 24 sata. Takođe, vrlo blizu aerodroma, tržnog centra Cosmos, Mega Outlet centra i drugih tržnih centara, Interbalkan medicinskog centra, akvaparka i solunskih letovališta kao što su Perea ili Aretsou, što sve doprinosi da gost može uživati kako na moru, tako i u sadržajima koje nudi grad.

Nedavno renoviran, Lef apartment ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom sa frižiderom i trpezarijskim stolom, kaučem na razvlačenje, i kupatilo. Ovo je moderno dekorisan smeštaj, i uključuje savremene sadržaje kao što su: LCD TV 32", besplatan bežični internet, klima uređaj. Sa terase se pruža lep pogled na okolinu.

Može da primi 3 osobe (maksimum 3 odrasle osobe/maksimum 2 dece).

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD TV 32 "
• Besplatan bežični internet
• Potpuno opremljena kuhinja, čajnik
• Frižider
• Posteljina i peškiri
• Kupatilo sa tušem
• Terasa

Solun

Thessaloniki ili Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. Glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje.

U fizionomiji grada jasno mogu da se uoče dve velike oblasti. To su Ano Poli, viši deo grada na strmom području, i Kato Poli, niži deo grada koji se pruža ka istoku, do luke. Kroz Solun prolazi nekada najvažniji put Via Egnatia, koji je vekovima povezivao istok i zapad i to je, ujedno, i glavna ulica grada. Više o gradu Solun pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Električni čajnik
Kuhinja
LCD TV
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare