OD 56€ dnevno


Iskustva
0

Lef Apartment je prostran i potpuno opremljen apartman, u mirnom okruženju, smešten u istočnom delu Soluna, pored centra poznatog dela Kalamaria, sa puno prodavnica, kafića i restorana, od kojih su neki otvoreni 24 sata. Takođe, vrlo blizu aerodroma, tržnog centra Cosmos,… Opširnije

www.grckainfo.com
Kalamaria, Thessaloniki, Greece
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.grckainfo.com
Pošalji zahtev za rezervaciju
Kalamaria, Thessaloniki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.
noćenja 1

EUR 56€ 1 noćenja

Apartman

Odrasli 3 Deca 0


Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 56€ 1 noćenja

Apartman

Odrasli 2 Deca 2


Opis :


Sadržaji sobe :


Apartman

Odrasli: 3 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.01.31.12.56.00€

Apartman

Odrasli: 2 / Deca: 2
Check inCheck outCena
01.01.31.12.56.00€
• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno.
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.
• Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Opis

Ovaj smeštaj se zbog svojih karakteristika najčešće popunjava rano. Ukoliko želite da ga rezervišete preporuka je da to uradite na vreme.

Lef Apartment je prostran i potpuno opremljen apartman, u mirnom okruženju, smešten u istočnom delu Soluna, pored centra poznatog dela Kalamaria, sa puno prodavnica, kafića i restorana, od kojih su neki otvoreni 24 sata. Takođe, vrlo blizu aerodroma, tržnog centra Cosmos, Mega Outlet centra i drugih tržnih centara, Interbalkan medicinskog centra, akvaparka i solunskih letovališta kao što su Perea ili Aretsou, što sve doprinosi da gost može uživati kako na moru, tako i u sadržajima koje nudi grad.

Nedavno renoviran, Lef apartment ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom sa frižiderom i trpezarijskim stolom, kaučem na razvlačenje, i kupatilo. Ovo je moderno dekorisan smeštaj, i uključuje savremene sadržaje kao što su: LCD TV 32", besplatan bežični internet, klima uređaj. Sa terase se pruža lep pogled na okolinu.

Može da primi 3 osobe (maksimum 3 odrasle osobe/maksimum 2 dece).

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD TV 32 "
• Besplatan bežični internet
• Potpuno opremljena kuhinja, čajnik
• Frižider
• Posteljina i peškiri
• Kupatilo sa tušem
• Terasa

Solun

Thessaloniki ili Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. Glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje.

U fizionomiji grada jasno mogu da se uoče dve velike oblasti. To su Ano Poli, viši deo grada na strmom području, i Kato Poli, niži deo grada koji se pruža ka istoku, do luke. Kroz Solun prolazi nekada najvažniji put Via Egnatia, koji je vekovima povezivao istok i zapad i to je, ujedno, i glavna ulica grada. Više o gradu Solun pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Električni čajnik
Kuhinja
LCD TV
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva