OD 30€ dnevno


Komentara
0

Lia Studios smešten je na samo 300 metara od plaže Platanes, i na kratkoj udaljenosti od centra mesta Skala Maries, na ostrvu Tasos, koje s ponosom nosi epitet zelenog dragulja. U mestu se nalazi nekoliko taverni, a najpoznatija je Angelo, odmah pored mora, osnovana 1957. godine, u kojoj gosti mogu uživati u svežoj ribi, predjelima uz uzo, mesu… Opširnije

www.grckainfo.com
Skala Maries, Thassos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Skala Maries, Thassos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Lia Studios smešten je na samo 300 metara od plaže Platanes, i na kratkoj udaljenosti od centra mesta Skala Maries, na ostrvu Tasos, koje s ponosom nosi epitet zelenog dragulja. U mestu se nalazi nekoliko taverni, a najpoznatija je Angelo, odmah pored mora, osnovana 1957. godine, u kojoj gosti mogu uživati u svežoj ribi, predjelima uz uzo, mesu ili kuvanim obrocima, dok sama taverna sa bogatom tradicijom nudi autentičan doživljaj. Kompleks je izgrađen u podnožju planine, pa savršeno kombinuje planinski vazduh i miris mora, pruža neograničen pogled na more, na planinu i lep maslinjak.

Smeštaj

Lia Studios raspolažu smeštajnim jedinicama koje mogu da prime od 1 do 5 osoba, i pogodne su za miran odmor, a na terasi se može uživati u planinskom vazduhu i pogledu na more.

Sobe uključuju: balkon, TV, sef, klima uređaj, ekstra dugačke krevete (> 2 metra), zvučnu izolaciju, garderober / ormar, besplatan toaletni pribor, toalet, kupatilo, čajnu kuhinju, frižider, posuđe, spoljni trpezarijski prostor. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim sobama.

Usluge i sadržaji

• TV, Besplatan Wi-Fi internet
• Klima uređaj
• Vrt, pogled na vrt
• Kuhinja, frižider, posuđe, rešo za kuvanje
• Kupatilo, besplatan toaletni pribor
• Vrt, spoljni prostor za ručavanje
• Terasa, pogled na more, pogled na planine
• Sef
• Parking

Cene

  01.06 - 20.06 21.06 - 30.06 01.07 - 20.07 21.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 15.09 16.09 - 30.09
Studio za 4 osobe
2 osobe & 2 deteta
30 € 38 € 48 € 50 € 57 € 38 € 30 €

 

 

 


 

• Prva i druga osoba do 18 godina - besplatno u sobi sa dve odrasle osobe
• Treća i četvrta odrasla osoba - doplata iznosi 10% od cene
• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Skala Maries - Tasos

Živopisni predeo malog mesta i luke Skala Marion prostire se kroz tri zaliva i čitavo mesto obuhvata  tri male peščane plaže. Prvi i najveći zaliv na ulazu u mesto, plaža Platanes, gleda na Egejsko more i ima fini šljunak. Dalje, idući gore ulicom koja prolazi kroz čitavo mesto, nailazite na malu luku u samom srcu mesta i plažu Skala Maries. Ovo je drugi mali zaliv, gde se nalaze usidreni različiti brodovi lokalnih stanovnika, koji ih koriste za ribarenje i hvatanje sveže ribe, koju posle možete probati u lokalnim tradicionalnim tavernama. Idući dalje istom rutom, ali uzbrdo, nailazi se na treći zaliv, Atspas plažu sa peskom i plitkom vodom. Zaliv koji se formira ovde, na samom izlazu iz mesta, poseduje zlatni pesak i kristalno čistu vodu i posetiocima omogućava da plivaju na plaži koja nije preterano uređena, ali jeste veoma lepa i ima božanstvene zalaske sunca.  


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Pogled na more
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare