OD 30€ dnevno


Komentara
0

Pilion, postojbina Kentaura, pesnika i Argonauta, predstavlja izuzetnu prirodnu kombinaciju zelenih planina i plavog mora, i pruža mogućnost da iskusite odmor na jedinstven način.

U ovom izuzetnom području, u primorskom mestu Kala Nera, verno koristeći tradicionalne materijale: drvo,… Opširnije

www.magani.gr
+30 24230 22080
+30 6976 927664
Kala Nera, Pelion, Greece
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.magani.gr +30 24230 22080
Pošalji zahtev za rezervaciju +30 6976 927664
Kala Nera, Pelion, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Soba

Odrasli: 2 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.05.30.06.30.00€
01.07.31.08.35.00€
01.09.30.09.30.00€

Studio apartman

Odrasli: 2 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.05.30.06.35.00€
01.07.31.08.45.00€
01.09.30.09.35.00€

Apartman & mezoneta

Odrasli: 4 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.05.30.06.45.00€
01.07.31.08.50.00€
01.09.30.09.45.00€

Apartman & mezoneta

Odrasli: 6 / Deca: 0
Check inCheck outCena
01.05.30.06.55.00€
01.07.31.08.60.00€
01.09.30.09.55.00€

• Doručak na zahtev se služi u obližnjem kafiću - od 4,00 EUR/dnevno

Opis

Pilion, postojbina Kentaura, pesnika i Argonauta, predstavlja izuzetnu prirodnu kombinaciju zelenih planina i plavog mora, i pruža mogućnost da iskusite odmor na jedinstven način.

U ovom izuzetnom području, u primorskom mestu Kala Nera, verno koristeći tradicionalne materijale: drvo, kamen, crep i mermer, izgrađen je kompleks Magani Apartments & Maisonettes, idealan za letnji i zimski odmor.

Magani je kompleks apartmana koji u zavisnosti od tipa soba mogu da ugoste 2-6 osoba. Vredan pažnje i uživanja, između visokih palmi i baštenskog cveća sa balkona i terasi pruža se pogled na prelepi Pilion. Kompleks je udaljen od plaže oko 50 metara.

Smeštaj

Sve stambene jedinice u kompleksu su potpuno nameštene i imaju zasebno kupatilo sa tuš-kabinom, balkon/terasu, televizor, frižider, kuhinju (apartmani i maisonettes), centralno grejanje i klima uređaj. Kompleks nema lift kao ni apartmane u prizemlju. U kompleksu je dostupan besplatan bežični Internet, Wi-Fi konekcija. Mezonete se nalaze oko glavnog vrta u viskom prizemlju.

• Dvokrevetna soba: Dvokrevetna soba ima jednan francuski ležaj ili dva pojedinačna kreveta postavljena jedan pored drugoga, terasu i sa ili bez kompaktne čajne kuhinje
• Apartman za 2-3 osobe: Apartman ima dva spojena pojedinačna kreveta, kauč krevet, kuhinju i terasu.
• Apartman na prvom spratu za 3-4 osobe: Prva spavaća soba - francuski ležaj, druga spavaća soba - pojedinačan krevet i kauč krevet, kuhinja i mala terasa.
• Apartman za 3 - 4 osobe: Apartman objedinjuje dnevnu sobu sa prostorom koji prima do 4 osobe, kuhinja i terasa
• Apartman za 5 - 6 osoba: Prva spavaća soba - francuski ležaj, druga spavaća soba - francuski ležaj, dnevna soba - pojedinačan krevet, kauč krevet, kuhinja i veliki balkon.
• Maisonettes A za 3 - 4 osobe: spavaća soba sa bračnim krevetom i jedan krevet i balkon (na spratu), dnevna soba sa kaučom na razvlačenje, kuhinja i terasa (prizemlje)
• Maisonettes B za 3 - 4 osobe: spavaća soba sa bračnim krevetom i balkon (na spratu), dnevna soba sa jednim krevetom i kaučom, kuhinja i balkon (prizemlje)
• Maisonettes C za 5 - 6 osoba: Prva spavaća soba sa bračnim krevetom (na spratu), druga spavaća soba sa tri kreveta i balkon (na spratu), dnevna soba sa kaučom na razvlačenje, kuhinja i terasa (prizemlje)
 
Maisonettes su apartmani na dva sprata, svaki sa nezavisnim ulazom. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe sa opremljenom kuhinjom i stepenicama koje vode do glavne spavaće sobe i kupatila na spratu, dok apartmani obuhvataju prostor na jednom nivou i nalaze se iznad maisonettes na poslednjem nivou kompleksa, sa istim nameštajem i opremom kao Maisonettes.

Tradicionalni stil kompleksa isključuje mogućnost postojanja lifta. Magani u svom bujnom zelenom vrtu ima prelep prostor za sedenje ispod dve ogromne tropske palme.

Kala Nera - Pilion

Kala Nera je primorsko mesto u Pagasitskom zalivu koje je udaljeno od Volosa samo 18 km. Ovo mesto u oblasti Pilion je primamljivo za posetioce preko cele godine.

Leti su more i čista peščana plaža pravi izazov za ljubitelje vodenih sportova. Osim kupanja u čistom moru, bezbednom za decu, pružaju se i velike mogućnosti za pecanje, jedrenje, surfovanje i skijanje na vodi.

Platani, eukaliptusi i topole obezbeđuju prijatnu svežinu. Seoska voda je uvek dobra i pomaže pri varenju, što potvrđuju i mnoge česme koje postoje, ali i samo ime mesta Kala Nera na grčkom znači Dobre Vode. U podne nema ničeg lepšeg od hrane u nekom od brojnih restorana, taverni, uzerija na obali mora u kombinaciji sa domaćim vinom i cipurom (vrsta rakije). Izuzetan kvalitet, raznovrsna hrana, efikasna usluga zadovoljavaju i najzahtevnijeg gosta. Uveče možete izabrati između pića u baru ili osvežavajućeg sladoleda u kafiću. Zalazak sunca svake večeri boji more najlepšim bojama i lepe kuće u pilionskom stilu sa popločanim dvorištima. U to vreme možete videti selo u najboljem svetlu. To je pravo vreme za idilične fotografije, za šetnju i kupovinu po radnjama.

Iz mesta Kala Nera kreću lepi, živopisni putići koji vode visoko do mesta Miljes i Vizica. U okolini mesta nalaze se i druga podjednako lepa i interesantna mesta, svako sa svojim čarima. Za one koji vole šetnje, prirodu, grčki način života, odmor, mesto Kala Nera je pravo rešenje. U mestu postoje najrazličitije taverne, kafići, barovi, prodavnice suvenira, kiosk, apoteka, lekarska ordinacija, pekare, mesara, ribarnica, supermarket, autobuska stanica i bankomat.

Zahvaljujući blagoj zimskoj klimi, mesto Kala Nera može poslužiti kao baza za obilazak istočnog i zapadnog Piliona. U koje god godišnje doba da se odlučite da provedete odmor ovde, uvek ćete naći gostoprimljive ljude, spremne da Vas usluže i da učine Vaš boravak nezaboravnim.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Lobi/TV sala
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare